Питайте ме! Тренирам. Въпроси с бърза обратна връзка

• 54 537
  • 899
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте, питах мъничко по- рано, ако въпросът ми е  бил случайно недобре зададен, ще си позволя да пробвам с друг : Моят  човек съжалява ли, че постъпи така и ще се видим ли повече някога?

# 781
Няма да се издигнете и ще смените работата.
Благодаря, а кога и с нещо по-добро ли?

# 782
Отново питам, защото миналия път познахте Green Heart Предстоят ми отново профилактични гинекологични изследвания. Този път как ще бъдат резултатите?

# 783
Не е нужно да търсите външно успокоение, Вашето емоционално състояние “управлява” и дирижира физическото Ви състояние. Ако сте спокойна, всичко ще бъде на ред.

# 784
И аз да питам, но признавам, че не вярвам много. Дъщеря ми е бременна. Ранен срок, но има леко кръвотечение. Ще го износи ли?

# 785
  • тук и там
Бих искала да попитам,ще намеря(започна)  ли работа и кога?

# 786
Бих искала да попитам,ще намеря(започна)  ли работа и кога?
Няма да е скоро според Вашите представи. Но е напълно възможно да се промени според енергията, която влагате.

# 787
Здравейте! Включвам се и аз с въпрос, но не е за здраве. Ще срещна ли човека за мен до края на годината?
Angel, аз също ще съм благодарна на отговор. Simple Smile

# 788
Момичета, напомням че отговаряме на въпроси, свързани със здравето на питащия и по изключение - житейски/работни.

# 789
  • гр.Пловдив
Angel _Wing , ,от около 2 месеца поддържам много близки отношения с колега,ще се развият ли нещата или ще си останат на това ниво?

# 790
Здравейте! Ще срещна ли скоро мъж с който да имам връзка?

# 791
Здравейте,
В много объркана ситуация съм. Правилно ли постъпвам като сменям работата си? В момента вече тече предизвестие, ще сменя ли сегашната си работа със предстоящата? Раздвоена съм и се страхувам, и се притеснявам, и не знам по кой път да поема. Моля помогнете с отговор Simple Smile

# 792
Здравейте,
В много объркана ситуация съм. Правилно ли постъпвам като сменям работата си? В момента вече тече предизвестие, ще сменя ли сегашната си работа със предстоящата? Раздвоена съм и се страхувам, и се притеснявам, и не знам по кой път да поема. Моля помогнете с отговор Simple Smile
По-добре не я сменяйте сега. Изчакайте по-добре.

# 793
Здравейте, в здравословен план всички в семейството ми добре ли са. Благодаря

# 794
“Семейството” в духовен план е много разширена представа. Край вас има много невидими присъствия и души в изгнание.
В земното семейство всички са здрави около Вас.

Общи условия

Активация на акаунт