Кралски работи и клюки - октомври 2020

• 86 733
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 2 145
  • София
Това Дарик не е онзи Дарик. Този си е баш жълт - нивото е потресаващо ниско. Не съм чела въпросната статия.

Днешното разглеждане, ще е без присъствие на пресата, което рядко се случва (инфото е непроверено 😂). Да видим какъв ще е резултатът и кой какво ще плаща.

# 2 146
Неее, тя не иска вестника да вади "защити и факти" в негова полза. Т.е. да ровят за още доказателства, които да я злепоставят още повече. За това иска съкратено и да приключват с излагацията.
И да е без присъствие на пресата, нали ще бъдат уведомени. Пък и с преса се съдят, кок нама да знаят от първо лице. Sunglasses

# 2 147
  • Варна
Е, щом така ви изнася да си мислите, нека е потресаващо жълт. И източниците ли му са също жълти и с потресаващо ниско ниво, не разбрах?

Айде тогава една баш клюкарска и злободневна статийка, да разведрим малко атмосферата Simple Smile

"Най-голямото желания на Камила да стане кралица никога няма да се случи дори да короноват Чарлз

Според правилата синът на кралица Елизабет II, 71-годишният принц Чарлз трябва да бъде коронясан за крал на Англия, когато 94-годишната му майка вече няма да има сили да изпълнява задълженията си. Но от известно време в двореца се носят слухове, че кралицата ще направи изключение от правилата и ще се откаже от титлата в полза на принц Уилям и съпругата му Кейт, защото тя лично ги смята за по-добри владетели от принц Чарлз и 73-годишната му съпруга Камила. Паркър.

Сега е известно, че кралицата намекна за решението си, като предварително лиши Камила от правото да стане кралица един ден, в случай че принц Чарлз бъде коронован , пише списание Globe.

Вместо това, според добре информиран източник от кралското семейство, кралицата решила, че Камила ще се превърне в т.нар „Принцеса ескорт“, която се радва на значително по-малко чест и привилегии от кралицата, лишавайки Камила от правата, които биха й дали властта над останалата част от семейството.

Като се има предвид, че най-голямото желание на Камила в живота беше един ден да стане кралица, с този ход Елизабет й нанесе огромен удар. Камила беше ядосана и напълно унижена и помоли Чарлз да поговори с майка си и да я убеди да промени решението си , каза източникът.

„Болно й е, че кралица Елизабет е измислила титла за нея, което никога досега не се е използвана в кралското семейство и което я  лишива от правата, които биха й дали властта над останалата част от семейството. „Но съпругата на Чарлз няма да го приеме толкова лесно, защото повече от всичко тя иска да бъде кралица Камила “, каза източникът. Досега Британският дворец нито потвърди, нито отрече тези твърдения, предават от slobodenpecat.mk."

# 2 148
Принцеса-ескорт...
Това звучи доста двусмислено. Но знам ли, ако е пряк превод от северномакедонски  Scream

# 2 149
Joy ха-ха, "консорт-ескорт", почти едно и също.

# 2 150
  • София
HighSpeed, по принцип го казвам за Дарикнюз. Нямат общо с радиото.
Прочетох статията, БТА е посочен за източник. В Ройтерс не намерих статия по въпроса, в Асошейтед прес е кратка и не се споменава за "да не могат да се защитят".
Искат отлагане и решение от съда въз основа на представените досега факти, без да водят дело. Не вярвам ответната страна да не е предоставила такива, че да не може да се защити..(горките).

ПП За Камила сме го обсъждали милион пъти, но този туист с "ескорт" е нов поглед върху нещата 😂

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 10:14 от Lana

# 2 151
  • Варна
Това, че не си намерила не значи, че няма. Съмнявам се два сайта, независимо един от друг, да цитират една и съща статия от едни и същи източници.

# 2 152
  • София
Да, така е, сигурно не съм намерила. Но АП имат статия и в нея не се казва нищо за невъзможността за защита на вестника. Излагат фактите. Вече какво пише в статията на БТА (която Дарикнюз са публикували, за другия източник не съм гледала) не знам, иска регистрация.

След около час ще съм на компютър и ще поровя повече. Не може Ройтерс да не съобщават нищо.

ПП Ето ги Ройтерс https://uk.reuters.com/article/idUKKBN27D27R
Това което пише е, че ММ иска решение, без да се взима под внимание тезата/защитата на Дейлито, тоест в нейна полза. Ще бъде интересно, какво ще се реши в съда днес.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 10:24 от Lana

# 2 153
  • Варна
Ехеее, тя съвсем на едро играе - решавайте в моя полза...

# 2 154
  • София
Нали? Щеше да е странно, да поиска обратното 😂.

# 2 155
Сега попаднах на тази снимка на  Йоркито:

Е определено след Даяна, тази сестра ми е в топ класацията на най-грозна булка. И докато при първата е разбираемо предвид годината на сватбата и ужасната мода тогава, тази от тази година ми е необяснимо защо се е докарала като средновековна баварска селянка

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 12:39 от Анонимен

# 2 156
  • София
Снимката е от Фърги, има и тенкю ноут, както и още една нова снимка

https://www.instagram.com/p/CG5p0WfHJFb/?igshid=16fadyw036rb5

# 2 157
Аа, Фърги е била много хубава на младини, повече ми харесва и от Даяна. Сега вярно е че старее кошмарно, но това е от английския ген, не може да избягаш от него. Но като млада си е била хубавка (след малко ще сложа снимки)

Мацка

# 2 158
  • София
Дизайнерът преправял роклята е правил роклята и на Зара. На тази снимка не личи, но явно смята за красиво това парче в долната част, че и да е различно от останалата рокля 🙄. И на Зара роклята има такова, но там поне не е толкова фрапиращо.

# 2 159
  • Варна
На последната снимка ми харесва червенокоска, на другите не, дори и като млада. Много хубави очи. И нежни пръсти.

Общи условия

Активация на акаунт