Кралски работи и клюки - октомври 2020

• 86 689
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Майничка
... Бутанците си търсили булки и по хороскопа...😂
Те Министерство на щастието имат, без чието одобрение не минава закон и измерват брутното национално благоденствие, та едни хороскопи ли няма да сверяват...

# 2 251
Аз само съм чувала, че в Източна Азия е много разпространено търсенето на партньор по хороскоп и затова не се учудвам. А в една държава, с една шепа народ, където кралят управлява, търсенето на подходяща невеста най-вероятно си е цяло изкуство - то връзки, престиж, хороскоп.

# 2 252
  • Sydney
Няма такова нещо като английски анзак, защото анзак (Anzac) e Австралийски и Новозеландски военен корпус (Australian and New Zealand Army Corpus). Празникът се чества на 25 Април, когато е била битката при Галиполи (ПСВ) и въпросните войски са били победени.
Снимката на Хари и Мегън е от Октомври на АНЗАК менориъл, което няма нищо общо с маковете на Кенсингтън от тия дни (те бяха в подкрепа на друго, в Норфолк)...

# 2 253
  • София
Маковете се носят в памет на загиналите във войните .Това е цветето пораснало по бойните полета след края на ПСВ, описано в поемата In Flanders Fields.
Мацките в UK да поправят или доуточнят.

Нова официална снимка на Фредерик, за посещението в Нидерландия. Ще изнесе онлайн реч за откриването на срещата.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 13:21 от Lana

# 2 254
  • Майничка
Маковете са на 11.11., The Remembrance day, ден на подписването на примирието за спиране на огъня, сложило край на Първата световна война. Французите специално са изчакали да мине полунощ на 10.11., та датата да съвпадне с празника на Св.Мартен, един от светците - покровители на Франция.

# 2 255
  • Sydney
Да, Лана е права за мака... символ е на загиналите във вийните... Уор мемориъл в Канбера има стени с имената на загиналите, която е покрита с макове... има снимка на Уили и Кейт в музея, както и на Хари от военните му мисии...
На 11 Ноември е римембрънс дей...

Ето една от стените:

https://www.instagram.com/p/B98kjHjguc3/?igshid=5tay8pc87iwk

Тази рокля на Маккуин е мн хубава:

https://www.instagram.com/p/CGmzX-JnC_e/?igshid=lztxms5zsrkz

# 2 256
Снимката на Хари и Мегън е от Октомври на АНЗАК менориъл
Точно това казах и аз - конкретното събитие е Анзак мемориъл и тогава беше края на октомври, по-рано бяха обявили и бременността.

Красиви бижута

Едит: много е готин тоя Фреди бе, пу пу! И колкото по остарява по-хубав става, блазе й на Мери (въздъх Grinning )

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 14:35 от Анонимен

# 2 257
На мен все бременна ми се вижда, но реших, че си внушавам.

# 2 258
  • София
На мен много ми харесваше инсталацията с макове в Тауър. Съжалявам, че не успях да ги видя на живо, а и мак не успях да си купя Sad

# 2 259
  • Някъде там
Фредерик е много чаровен.
Излиза страхотно на снимки.
Лана ще ти подаря моя. 🙂

# 2 260
Хубав мъж Blue Heart

# 2 261
Само на мен ли Фреди хич не ни допада. Има някакво сладникаво, момчешко, на моменти инфнтилно излъчване. Дори прошарен ми изглежда като състарен за роля, но не особено сполучливо.

# 2 262
G&B много точно си го описала и на мен не ми харесва!

# 2 263
  • Варна
И на мен не ми допада. Жена му е далеч по-готина.

# 2 264
На мен не ми е идеалът за мъж, но като двойка много ги харесвам.
Фелипе като малко по- млад ми е най- симпатичен. Йоаким също бих включила в тази класация на симпатяги Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 15:29 от Tiramisu29

Общи условия

Активация на акаунт