💄Новите ни козметични похождения - 90

• 87 794
  • 722
  •   1
Отговори
# 75

Изключително съм доволна. Много добре хидратират, усещам кожата след тях мека и подхранена, а и ароматът е уникален.

# 76
  • София
martina_petkova11, кремът на Сисли е просто страхотен, споделям напълно всички положителни мнения за него. С комбинирана кожа, склонна към омазняване съм, кремът овлажнява без да утежнява, усещям я по-еластична. Купувам го за трета поредна година. Ако човек успее да хване прилично намаление, определено си заслужава. Редовната му цена обаче е безобразна.

# 77
  • някъде под слънцето...

Лилавата.

# 78
  • При децата ми
Скрит текст:

Изключително съм доволна. Много добре хидратират, усещам кожата след тях мека и подхранена, а и ароматът е уникален.

От къде са кремовете?

От вчера:

# 79
Купих това нещо, което заглажда малки, хвърчащи косички (много дразнещо, ако ходя вързана на опашка) и бях доста скептична, обаче май работи и ще взема да се заредя с още едно!

# 80
  • София
tuali, откъде го взе това чудо?

# 81
И на каква основа е- като гел, лак, пяна..?!

# 82
От makeup, но възможно е да го има и по дрогериите някъде, масова марка е.

ДХЗ,  ето състава, не мога да определя кое прави фиксацията. Не е лепкаво, не е и мазно... Като го намазах, е едно такова като мазно, сигурно от глицерин и кастор маслото, но не изглежда да ми прави мазен ефект на главата. Като го разтрия между пръстите и изсъхне, изобщо не е мазно. Мирише много приятно

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 15:52 от tuali

# 83
Като на маслена основа и глицерин...
Ще клепна и аз с глицерин да видим какво ще стане Simple Smile)))

# 84
  • Чукарландия
Нова парфюмна любов! 💜
Кремът за ръце е с мирис на бебешка пудра. Ммм... 👶
Лосионът е с деликатно блестящи частици...
И като засветя... Ти да видиш... 🤣

# 85
Hrispa76 производство са на Arsy cosmetıks Рудозем, могат да се поръчат и онлайн. Иначе аз ги взех от Павел баня, но мисля, че ги има и в магазините, където продават козметика с българско розово масло, на Витошка съм виждала такъв, в Парадайс също и в подлеза на метро станция Сердика.

# 86
BbeLLa, аз също го изпозлвам този лосион, но за цялото тяло. Приказен е! Използвала съм поне три опаковки за момента и имам три нови в запас Smiley

# 87
  • Чукарландия
BbeLLa, аз също го изпозлвам този лосион, но за цялото тяло. Приказен е! Използвала съм поне три опаковки за момента и имам три нови в запас Smiley
Да, лосионът ми е за тялото, а кремът - за ръцете. 😉

# 88
Душ олио

# 89
Tuali, не ми се смей много, но днес аз май завърших в твоята ситуация от онзи ден...

Nars Pigalle + Mac Mocha

Общи условия

Активация на акаунт