💄Новите ни козметични похождения - 90

• 88 464
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте! Ще тествам марката Soap and Glory за първи път. За момента мога да кажа,че ми харесва аромата на тази серия

# 556
# 557
Хубава е марката,аз имам body butter и body scrub със захар,ухаят невероятно.

# 558
# 559

Ооо невероятен е  ,много го искам.

# 560
Има вероятност да ходи в размените.

# 561
# 562

# 563
  • Варна
Случайна среща и нов любим аромат:

# 564
  • София
Пристигна поръчката от Нотино! Без забележки и отличен 6 за бързина!

Поръчах почистващото олио заради подaръка-  пълноразмерно червило на Боби Браун при покупка от бранда!

Има леко разминаване в описанието, дадено на страницата на Нотино с това, което получих. става дума за различна серия, иначе цветът си е както е посочен.
Посочено е Lux Shine Intense

A всъщност червилото е от серията Bobbi Brown Luxe Liquid Lip Velvet Matte (Mat Satine) 6ml, Urban Pink

# 565
Копче, страхотен цвят! (аз само около такива гравитирам 😆). И по-добре, че е мат, да може и под маската 😀
Получих прекрасния Идеален Букет от Нотино вчера + поръчка от Дъглас от края на ноември. Има там някои липси, но ще се коригират, реагираха светкавично...

Скрит текст:

# 566
Pink dress, каква е тази алое вода? Не ми изглежда на, спрей! Как и кога, се ползва?

# 567
Pink dress, каква е тази алое вода? Не ми изглежда на, спрей! Как и кога, се ползва?

Mamalina, това е хидратиращия флуид на L`oreal
https://remedium.bg/loreal-hydra-genius-hidratirasht-fluid-za-no … e-h70-ml-147812/p
Скрит текст:
Ползвам си го сутрин, а и през деня също може да се подновява хидратацията. Но усещам леко изсушаване и сега докато търсех линк видях, че съдържа алкохол. Angry А аз си помислих, че ми идва слаб и трябваше да си взема за суха кожа. Как така предния път като си го закупих не съм обърнала внимание на това?!

# 568
  • някъде под слънцето...
Подарък изненада от дъщеря ми. Kупени с нейни парички.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 22:43 от sl

# 569
  • София
Последната ми поръчка от Нотино.

Общи условия

Активация на акаунт