💄Новите ни козметични похождения - 90

• 87 733
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • Седмото небе
Wella Professionals SP Smoothen
балсам за непокорна коса 200 мл и шампоан.
Моля за мнение за серията.
Питайте в темата за професионални серии Simple Smile Там мисля, че ще получите нужната информация Hands V Тази тема тук по-принцип не е коментарна.

# 646
  • Стара Загора
Подранилите ми коледни подаръци от мен за мен 😃😁

Скрит текст:

# 647
  • Street of Dreams
Момичета, пронизвате ме в сърцето с Narciso Musc Intense... Ако някоя случайно реши да се раздели с нейния, непременно да пише. Следя в Нотино, но се съмнявам да го пуснат пак...

# 648
# 649
# 650
  • Sofia
Момичета, пронизвате ме в сърцето с Narciso Musc Intense... Ако някоя случайно реши да се раздели с нейния, непременно да пише. Следя в Нотино, но се съмнявам да го пуснат пак...

OnDiNe_, в Парфимо беше офертата. Аз ще те имам предвид ако не се спогодим.Simple Smile

# 651
# 652
  • Street of Dreams

OnDiNe_, в Парфимо беше офертата. Аз ще те имам предвид ако не се спогодим.Simple Smile

Парфимо, да. Grinning
Ще ме направиш много щастлива, въпреки това се надявам да ти хареса това бижу. Heart

# 653
Коледният подарък от най-добрата ми приятелка. 💜

# 654
# 655
  • Стара Загора
Здравейте.! Как, не съм, видяла тази красива тема, до сега. Ето нещо и от мен. Макар ,че го получих преди няколко седмици , снимките са от днес.Blush

# 656
# 657

https://subra.bg/images/thumbnails/600/600/detailed/10/3D_Aqua_I … ni_creme___lotion[1].jpg
Нещо за съпруга ми:

- измръзнаха ми мишниците от него. Предпочитам лавандулата.

# 658
Измивен избелващ гел Naturalium с екстракт от киви и лимон:

Измивен гел Regal с минерали за суха кожа:

И поднових дневния флуид и околоочния гел от Хидралифт серията на Ревюел:

# 659
  • При децата ми

Общи условия

Активация на акаунт