Звездни компромати - месец Октомври'20

• 232 236
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 60
Теди Велинова визуално не ми харесва, но пък има излъчване на много добродушен човек.

# 61
Не разбирам тези хора... в такъв момент да си качваш снимките в социалните мрежи. Това е дълбоко лично, даже интимно. Селибритата са различни явно, едните раждат без никой дори да разбере че са бременеели, други живеят само заради ИГ.

# 62
Ако не бяха качили сем. Криси щяха да ги обвинят, че е родила и са продали детето. Какви ли не глупости и теории на конспирациите измислят вече.

# 63
И обикновени американци са качвали такива кадри. Съмнявам се да са се снимали, знаейки, че ще загубят детето. Но пак, не бих качила нито запазила такива кадри.

# 64
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus

Социалните профили са видимите дневници на звездите. Хубаво, лошо, сватби, раждания...всичко е снимано и документирано, това е част от живота им.
На мен ми е смешно, когато трият или заличават някакви събития все едно не са се случили. Сещам се за Никол Шерцингер, която е премахнала снимките си с Григор като да не са имали връзка.Wink  И много други примери.

# 65
  • където ми харесва
Чудя се, след като многократно се помоли в няколко теми, да се слагат скрийншоти от инстаграм, защото не всеки го има, или е блокиран от дадената ЗВЕЗДА, защо продължават да се пускат само линкове тука?

# 66
Андреа
Скрит текст:

# 67
Как се чекне, а отзад някакви хора просто си пият биричка! Sweat Smile

# 68
# 69
Няма лошо да обявяват нещастията си, но тези снимки на мъката им все се чудя как ги правят, фотограф ли викат, после как ги преглеждат, подбират, слагат филтри, как въобще им е до снимане и до мислене какво ще качат.

Патрик е дете-чудо като майка си.

# 70
Как ме мъчи всеки ден
тоз въпрос трагичен -
хем да бъда откровен,
хем да бъда симпатичен.(на новата политика на форума, по повод персони като Андреа)

# 71
Брус Уилис
Скрит текст:
Скрит текст:

# 72
  • Sofia
Може да са снимали да покажат през какви трудности минават, преди трагичната развръзка.
Скрит текст:
Имам снимки на бебето,  което загубих, но тогава беше в кувьоз и вярвах, че ще се пребори.  Не съм ги публикувала, нито ги гледам,  но не ги и трия.

# 73
Андреа кога ще си изпили носа?

# 74
Една от сестрите Алеси е родила момиченце - Авиа
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт