Звездни компромати - месец Октомври'20

• 234 555
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 600
И да е от хартия пак е отврат:

# 601
Подсети ме за първа серия на Black Mirror. Joy

# 602
Петканова пази снимки с французина в профила си и то не една. Не разбирам как може да избереш мъж като Даниел пред този :

# 603
Може французинът да е направил по-добър избор. Simple Smile

# 604
Видях Митко Кърнев от Д2 по бТВ. Упорито заприличва на член на ZZ top. Той има ли жена, деца?

# 605
  • Sofia
Изглежда като 60 годишен с тази прошарена грозна брада,а е на 46.
Скоро го гледах по тв и не го познах ,с гъста и чуплива коса.Все гологлав съм го виждала или с шапка.
Май няма деца

# 606
Аз мислех, че е плешив, затова ходи гола глава. Нищо не съм чула за жена.
Едно време се чу някаква история, че на някакво турне, Кърнев май преспал с някаква фенка. Ако не се лъжа май във Велико Търново се разиграваше историята. В разни интервюта и той е казвал, че е така...Голяма хвалба, голямо нещо....

# 607
Аз като го гледах Кърнев в Черешката преди време се разочаровах от празнотата му. Един скучен чичко с претенции. Нормално е да се хвали, че някоя му е вързала.

# 608
Цветелина Янева се е снимала с новата спортна колекция на Виктория Бекъм и тя е одобрила тага в нейния инстаграм.

# 609
Винаги съм се чудела какво ли е да пръскаш луди пари за козметици, пластични интервенции, дрехи, козметика, по цял ден да се цупиш и да правиш стойки за снимки.. И вечерта да си легнеш до Шиши.. Някак си ми е като на свинче звънче след всички усилия да поправиш начина, по който те е създала природата.

# 610
  • Sofia
Все едно е гола в краката.

Кърнев имаше дълга връзка с хореографката Зорница,която пък преди или след него беше с Годжи.Наскоро я видях по тв,ужасно състарена и съсухрена ми се видя,а преди беше хубавица...

# 611
  • София
Кристен Стюарт
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:
Фамке Янсен
Скрит текст:
Клаудия Шифър
Скрит текст:
Кортни Кокс
Скрит текст:
Скарлет Йохансон
Скрит текст:
Джена Дюан
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Джейн Фонда
Скрит текст:
Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър (прилича на бременна)
Скрит текст:
Лейди Гага
Скрит текст:

# 612
Петканова пази снимки с французина в профила си и то не една. Не разбирам как може да избереш мъж като Даниел пред този :

Нали знаете, че човек не те заменя за някой, който е по-добър от теб, а за този който е най-добър за него. Това е и случая с Александра според мен, поживя малко, водиха я по яхти и скъпи почивки ама си я влече към нашенеца. А и като гледам си подхождат според мен (и двамата са ми леко инфантилни) и са си създали добър живот в България, а и детето им е много сладко.

# 613
Джо Джонас с розова коса в подкрепа на хората, борещи се с рак на гърдата Ribbon:
Скрит текст:

# 614
Винаги съм се чудела какво ли е да пръскаш луди пари за козметици, пластични интервенции, дрехи, козметика, по цял ден да се цупиш и да правиш стойки за снимки.. И вечерта да си легнеш до Шиши.. Някак си ми е като на свинче звънче след всички усилия да поправиш начина, по който те е създала природата.
Ами като масовата българка. Я колко дебели мъже има навън по улиците, че и бедни. Огледай се днес. И всички си имат жени, които яко се фризират, мажат и лакират.
Пеевски щеше да има жена, дори, ако беше на заплата от 610 лв. И пак жена му щеше да се гласи, но според тази сума. Не външността му е проблем, а бизнесът...

Общи условия

Активация на акаунт