Звездни компромати - месец Октомври'20

• 232 276
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 915
На мен пък ми прави впечатление, че сватбата на Памела и Доган е била в тесен кръг, по-малко от 20 стола имаше на сторитата й.
Без пищни сватби, оркестъри, чалга певици, масивни бижута, заря и тн.
Официалната й рокля изглежда семпла и стилна. Втората й рокля е по-разчупена, явно я е сложила към края на вечерта.

# 916
Като турското Мерйем или побългарено Мийрем. Няма много разлика с Мириам.

# 917
  • Rock & Roll feeling ...
Зейнеб си е мюсюлманка, говори и перфектен турски, със сигурност детето ще се обръгне в тази религия, култура и пр. Просто тя не го афишира в качеството си на медийно лице.
На времето в "На кафе", почти с умиление говореше как баба й и майка й са й разказвали за жените в харема на султана и разкрасителните им навици.

# 918
Това е така, но нямаше ли коментари, че родителите на мъжа ѝ не я искат точно заради религията?

# 919
  • София
Мадона
Скрит текст:
Бекъмови
Скрит текст:
Дженифър Гарнър
Скрит текст:
Джеймс Франко
Скрит текст:
Ръсел Кроу (на какво е заприличал - то прическа, брада, шкембе)
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Катрин Шварценегер и Мария Шрайвер
Скрит текст:
Мегън Фокс и гаджето
Скрит текст:
Кели Роланд
Скрит текст:

# 920
  • Пловдив
Аууу! Ръсел Кроу е ужас Close  Как се е запуснал така?

# 921
Ама нещо нередно ли има детето да говори езика на майка си, да познава културата на етноса? Кво като е туркиня Зейнеб.
Мириам е еврейско име, при това много красиво, много по от АГуАя?!
Догановата снахичка е... ми като висчки.. с тия нелепи връхчета на носововете.
Иначе младичка, слабичка, хубавка, нищо специално. Ма то на 25 г бе! Мласостта му е най- скъпото бижу! Жалко че не го разбират и зорлем се помпат и препичат, че да се докарат на 45 годишни, добре подъражни, ма вече леко нали... дами.

# 922
  • Rock & Roll feeling ...
Не става дума за моето лично мнение към тази религия или култура, нито, че е нередно.
Коментирам, че е нормално. Въпреки, че самата тя никога не е афиширала културните си различия.

# 923
Джей Ло да не е боядисвала анцуга си, вдъхновена от някое клипче тип "5 minute crafts"? Joy

# 924
Аууу! Ръсел Кроу е ужас Close  Как се е запуснал така?

За роля в новият му филм е, играе някакъв откачен
http://operationkino.net/2020/05/%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%BB% … A%D1%80-unhinged/

# 925
Някой си пожела Брад Simple Smile Ха добро утро!
Скрит текст:

# 926
Джей Ло да не е боядисвала анцуга си, вдъхновена от някое клипче тип "5 minute crafts"? Joy

Такъв екип има дъщеря ми и всички тинейджърки запалени по скейт културата. Малко ми е ту мъч за 50г леля да се изтупа в рейнбоу сет. Джей Ло по принцип има проблем да приеме възрастта си. Не казвам, че трябва да се облече с плетено елече и дълга пола, но изглежда смешно в дрехи от детската колекция.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 11:02 от Dress as Princess

# 927
  • Sofia
Минавам по каналите и виждам Гала в много красива рокля, как да разбера каква е? Кой я облича?

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 10:23 от NBM

# 928
Джей Ло е инфантилна, спор няма. Ами тук какво ще кажете? Или аз съм консерва Simple Smile
Скрит текст:

# 929
  • софия
Минавам по каналите и виждам Гала в много красива рокля, как да разбера каква е? Кой я облича?
В края/началото на предаването има надписи "Гардероб водещ". Може да отвориш и стари предавания в сайта, ако не ти се гледа цяло предаване и да прегледаш само надписите.

Общи условия

Активация на акаунт