Звездни компромати - месец Октомври'20

• 232 176
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Направих грешката да пазарувам от Мегз уж по-високото ниво от предлаганите й дрехи, пълен боклук - ужасно ушито и точно като от Алиекспрес. От Алесите също имам поръчка - връхна дреха - беше от истинска вълна и много добре ушита, по мои размери, които дадох предварително. Разликата в качеството е огромна, но сестрите мноооого прекаляват с цените.
И за да съм по темата... Сидеров се е разклечила само да й се видят обувките... Много са ми смешни като запозират така, че да им се види всичко "марково" - краката до устата, чантата на главата... Satisfied

# 1 021
Доминик Уест след страстния уикенд с Лили Джеймс се прибрал при жена си и заедно оставили бележка за папараците, че бракът им бил много здрав и силен, всичко било ок, заедно си били, чак позирали пред къщата си:
Скрит текст:

Flushed

Езикът на тялото интересен... той се дърпа, тя напъва.

# 1 022
Много ми е на сърце Дженифър Анистън, но не я разбирам. Казвала е в интервюта, че иска да бъде майка, грижи се за кучетата си като за деца, защо така и не си усинови дете, майка не си защото раждал, а защото отглеждаш дете. Ако беше споделила, че не иска да бъде майка ще я разбера, има такива жени. Ако сподели, че не иска детето да се отглежда само от майка пак не приемам, взимайки дете ще му даде повече, отколкото, ако е отгледано в дом. А може би не желае да бъде като съперницата си Анджелина, която помага на деца и осиновява деца, пък тя помага на животни и осиновява животни. 🤔 Важното е поне, че и двете имат добра кауза.
Скрит текст:

# 1 023
Доминик Уест след страстния уикенд с Лили Джеймс се прибрал при жена си и заедно оставили бележка за папараците, че бракът им бил много здрав и силен, всичко било ок, заедно си били, чак позирали пред къщата си:
Скрит текст:

Flushed

Езикът на тялото интересен... той се дърпа, тя напъва.
И кого залъгват? 😁

# 1 024
  • Rock & Roll feeling ...
Доминик изплиска легена тоталиш...

Рая Пеева е щура мацка, кефи ме. Обаче вкуса й за мъже е малко отсъстващ.

Много е сладко новото попълнение в семейството на Джен. Тя от край време си обича кучета, дори с Брад така са се запознали - в Сентръл Парк, докато й помагал да намери изгубеното си кученце.

Лилито Джеймс нали беше гадже на Крис Евънс (оня дето пусна снимки на члена си погрешка).
Да имаш случайно под ръка грешката му?

# 1 025
Ох, като прочетох член, та се сетих- а бе къде е Пели?

# 1 026
За капитан Америка ли става въпрос? Останала съм с впечатлението, че е доста дискретен относно личния си живот.

# 1 027
Ох, като прочетох член, та се сетих- а бе къде е Пели?
JoyJoyJoyJoyJoy
Защо такива асоциации със съфорумката?
Иначе може да е още сред нас... Преоблечена или преродена.

# 1 028
  • където ми харесва
Много ми е на сърце Дженифър Анистън, но не я разбирам. Казвала е в интервюта, че иска да бъде майка, грижи се за кучетата си като за деца, защо така и не си усинови дете, майка не си защото раждал, а защото отглеждаш дете. Ако беше споделила, че не иска да бъде майка ще я разбера, има такива жени. Ако сподели, че не иска детето да се отглежда само от майка пак не приемам, взимайки дете ще му даде повече, отколкото, ако е отгледано в дом. А може би не желае да бъде като съперницата си Анджелина, която помага на деца и осиновява деца, пък тя помага на животни и осиновява животни. 🤔 Важното е поне, че и двете имат добра кауза.
Скрит текст:

Защото има жени, които се примиряват с това, че няма да станат майки, но не могат да се пречупят да осиновят дете, заради мисълта, че може никога да не го обикнат и да са лоши родители. Не виждам лошо, нито пък да й се чудиш защо.

# 1 029
Съжалявам и аз не можах да го видя. Joy Винаги изпускам такива работи, но се шумя много около случката.
Нищо не ме учудва, всичките търсят скандала и да се говори за тях. Wink

# 1 030
Нмаерих го без цензура, пускам го за малко и после ще изтрия.
Пуснал е снимката по погрешка като стори в инстаграм.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 21:36 от Летящ Кактус

# 1 031
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нмаерих го без цензура, пускам го за малко и после ще изтрия:
Пуснал е снимката по погрешка като стори в инстаграм.
Очаквах повече Grinning

# 1 032
Оо, Крисии. Дали няма да e следващия г-н 365 дни? Joy

# 1 033
От един от първите постове на темата научих, че първото което направил Крис, след правил секс за първи път е да се похвали на майка си Joy

# 1 034
На Алес-ката видеото е в стил-"ГледайтИ, завиждайтИ"!!!
Всички, които нещо не харесват-стайлинг, кълчотене и т.н. , естествено са злобни (и дебели, разбира се....).

Общи условия

Активация на акаунт