Звездни компромати - месец Октомври'20

• 232 722
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 2 175
Е, значи съм се объркала.
По спомен нещо се лигавеха с Гала, че месеци им била разликата. Грешен спомен.

# 2 176
А с Динко от Ямбол какво се случи - нали имаше някаква проверка ?

# 2 177
Откакто се пускат звездните рожденици трябва да отбележа, че в повечето случаи мъжете остаряват по-добре от жените Simple Smile

# 2 178
Да и аз това забелязвам. Надявам се да ви е интересна съпоставката с днес и на младини. За мен дори някои мъже са по - хубави сега, отколкото на по - ранна възраст. А част от дамите са били наистина впечатляващи по време на младини.

# 2 179
  • Пловдив
Днес май е петък...Хенри Кавил ми попадна.
Скрит текст:

# 2 180
В България не затвориха ли заведенията или е старо.
Затвориха ги за 2 седмици от вчера

Скрит текст:

Работят си, само че сега се ходи директно след работа и се прибираш на принципа на Пепеляшка - до полунощ и с една обувка.
A_Joker, а пък ти поне си в сферата и знаеш как стоят нещата с категоризациите. Оказва се, че доста от нощните заведения са с категоризации на кафенета, сладкарници и т.н. и не ги "лови" забраната.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 10:07 от Ice Queen

# 2 181
Българският тарикат винаги ще измисли начин.....

# 2 182
Да, за съжаление знам Sad тук отдавна затвориха заведенията, които имат лиценз за алкохол (почти всички), работят само кафенета до шест. Преди няколко дни с приятел ходихме на 50 60 км, само за да пием кафе, след шест, може в лятната градина, стоях на минус един-два навън 😢по области са рестрикциите. Първо затвориха за две седмици, после удължиха. Което не доведе до намаляване на случаите, просто да затворят всичко, за да имаме нормално Коледа поне...мечти.
Чак се дразня като чета такива драми за едни маски, на мен ми се срасна с лицето. Ходят си По заведения, на кино, екскурзии...
https://www.instagram.com/p/CG9diiLhLDY/?igshid=1a21cb43i67eh Луиза Григорова с бебето

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 02:40 от A_Joker

# 2 183
Днес май е петък...Хенри Кавил ми попадна.
Скрит текст:

Ох, той на мен само да ми падне...

# 2 184
  • Mediterraneo
Направо съм отвратена от тарикатлъка! За чий тогава имат вечерен час заведенията, като преди това са оргии там?! Да ги оставят поне да си работят с нормално работно време...
При нас дискотеки и барове с жива музика не са отваряли изобщо от март насам!

# 2 185
Откакто се пускат звездните рожденици трябва да отбележа, че в повечето случаи мъжете остаряват по-добре от жените Simple Smile
Не всички са с актуални снимки, затова според мен е трудно да се прецени.

# 2 186
  • Mediterraneo
Аз пък не познавам като звезди поне 90% от всички.

# 2 187
Скарлет Йохансон омъжена за някакъв симпатяга. Признавам се, че ми е леко непознат, но не следя американски комедианти и прочие.
Скрит текст:

# 2 188
От поста на рожденниците ми допадна само Кристина Вагнер - и като млада и като на възраст - чудесна е 🤩

# 2 189
https://twitter.com/KimKardashian/status/1321955644736303104?s=19 Кание подарил на Ким холограма на татко ѝ за рождения ден.

Общи условия

Активация на акаунт