Искам да кажа ... (175) през октомври 2020

• 46 180
  • 911
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Мони, халат, жилетка, или някое пухено одеалце би ти вършело работа.
Не знам защо ще влизаш в болницата, но ти желая бързо да излезеш от там здрава и възстановена!

# 136
Мони, ако имаш домашен халат или някоя голяма жилетка.  Аз бях с по-плътна пижама и отгоре мятах едно горнище. Не го мисли излишно,  и да забравиш нещо ще ти донесат 🤗

Янче, възползвах се. Кафвпихме с дружките  а теферич, после един тур по магазините. Но само с 1 чифт обувки се сдобих, не съм доволна...

Сега отивам да видя баба и дядо, после майла о татко и той денят минал 😁

Има мач днес при нас и е пълно с фенове. Макар, че има и много полиция ме напрягат тези футболни фенове...

# 137
Още малко, докато е хубаво времето и не сме сменили часовника ще мерим улиците, после ще заложи на домашно кино с пуканки. Чакам, че се уморих да подпирам пейката.

Мони, ако имаш пончо, взимай го, че най-лесно се облича. И чорапки топли не са излишни Hug

Здраве и спокойствие през новата седмица.

# 138
Стаите на децата са опразнени, вратите са изкъртени, ремонта може да започне ... утре 😁
Освен всичко друго днес успях да направя пилешка супичка, пиле с ориз и сега пека на Янчето обикновения кекс, който е необикновено вкусен 😁
Наздраве, спрайт с мента, все още съм си на лятното питие 🍸

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 21:28 от rummi_pl

# 139
Мони, суичър с цип, грейка без ръкави...

# 140
Мони, сега те прочетох. Първо стискам палци всичко да мине бързо. Колкото до въпросът, щом ще те карат да се разхождаш аз съм за халат Hands V

# 141
  • Germany
Много благодаря, момичета! Поръчах си сега една дълга жилетка, ще си взема и един суитчър. Халат нещо не мога да намеря онлайн, излизат ми само такива за баня.

# 142
  • Бургас
Мони, един голям плътен шал също е вариант.

Тути, как е новият цвят?

# 143
Мони, аз съм за елек, мисля че ще ти е най удобно за обличане.

Селесте, стана приличен, аз, за по-тъмен се гласях този път, ама какво объркахме в пропорциите с фризьорката, не знам;)

Вечеряхме ние, ще опвам крачетата, че така да ме боли гърба, мрън.

# 144
  • някъде ... тук ...
Поуморихме се, но не колкото на Вихрен.
Едно ЦПШ-Йончево езеро-Страшно езеро-х. Мальовица-ЦПШ направихме. Качването беше ок. Слизането по камъни и морени ми се видя безкрайно. Обаче Рила е мноооого красива! Доволна съм
Скрит текст:

# 145
Браво, Ели, завидна енергия имате 🙂

Срам, не срам отидох да се образовам що е то ЦПШ - централна планинска школа (ако някой друг се чуди 😁)

# 146
  • На брега на реката
Добро утро!

Нямам нищо за казване.

Пожелавам, хубава, топла, спокойна и успешна седмица!

# 147
Добро утро.
Не спах и ми е гадно сега, но така стартира седмицата.
Лека и успешна да е.

# 148
Добро утро!

Аз спах,  но още можеше 😁

Спорна седмица!

# 149
  • гр.София
Добро утро!
Наспах се и аз, след граздобера снощи рано си легнах, малката не е на училище, имат спортен празник.
Успешна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт