Искам да кажа ... (175) през октомври 2020

• 46 186
  • 911
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Морген сабахлен!
Спах, и пак за поредна нощ сънувам дъждове и щях да стана да си гледам саксиите, да не са изпадали 😜🤔
Сутринта първата ми работа е да изляза на терасата да търся дъжд и саксии 😂😎Луда работа ви казвам!

# 151
Добро утро.
И аз се наспах. Вчера оставих на пост ММ да чака щерката и рано си легнах.

# 152
Добро утро и спорна нова седмица Simple Smile
Ели, слизанията винаги са по-гадни от качванията. Следващият път си вземете щеки, аз с тях се родих.

Сънувах глупости точно преди събуждане и още ми държат, но поне ме събудиха 2 минути преди алармата. 😀😀

Мари, детето на дискотека ли беше?

# 153
  • на Мелмак
Добро утро!

Мони, успех!

Хубава седмица, момичета!

# 154
Лино, не. Някъде с приятелка, която и снощи си беше тук, защото учи в Благоевград и неделя вечер пътува.

# 155
  • Бургас
Добро утро!

Сто пъти се събуждах тази нощ, като и всяка друга. Заспивам с децата на спалнята и после се местя, по някое време Марто идва при мен, Вики като се усети, че е сама, идва да ме вика и се връщаме на спалнята, Марто не закъснява много и иде и той. Отделно има поне едно будене за вода и едно до тоалетна, та цяла нощ движение Joy ММ се усети навреме, ляга си направо в детската и си е рахат.

Карз, на мен рано сутринта ми се причуваше дъжд и дълго време се борих със себе си дали да стана да затворя терасата. Разбира се, не е капнала и капчица, ама и аз не се минах да стана.

Успешна и спокойна седмица, момичета!

# 156
  • Бургас
Селесте, значи не съм сама с моите дъждове и лудории😂

# 157
Ох, колко познато звучи това.
Аз му виках среднощно преселение на народите 😂😂😂

# 158
  • София
Добро утро.
И ние вчера бяхме на Витоша.Добре,че 8.30 бяхме горе,после стАна страшно.

# 159
  • Germany
Отметнах гинеколога днес. Там поне всичко е наред, като изключим факта, че не ми е идвало от 2 месеца. Според лекаря или е от стреса покрай операцията или климактериум, ама изследвания няма да пусне. Поне ултразвука този път мина по каса.

# 160
  • някъде ... тук ...
Добър ден!
И аз се наспах, ама щото си легнах 10 и половина.
Лино, имаме си щеки, че и с амортисьори.
Екстра съм днес, а мислех, че ще имам мускулна треска.

# 161
Привет!

Ние станахме рано, закусихме и тръгнахме към София. Сега чакам пред кабинета за фетална морфология. Стискайте палци всичко да е наред.

# 162
Стискам палци, Антигона.
Селесте, чак ми стана мъчно за теб.

# 163
Стискам палци, Антигона!

# 164
  • На брега на реката
И аз стискам!

Общи условия

Активация на акаунт