Искам да кажа ... (175) през октомври 2020

• 46 187
  • 911
  •   1
Отговори
# 165
Не се вижда нищо притеснително засега и като размери върви по график. Обаче, голямо ухажване беше, хич не ще да кооперира, върти се, крие се, не ще да позира. Нарушихме му комфорта и хич не беше доволно.

Сега хапваме, отивам да си бия инжекцията и се трупясвам. Много ме депресира тази София, а не е като да не обичам големи и шумни градове.

# 166
  • На брега на реката
Браво, Антигона! Хубави новини ни донесе! Дай Боже и до финала да е така.

Много срамливи тези бебоци. Принца хич не се показваше, все си слагаше ръцете пред лицето.  Принцесата и тя така, абе срамливи са.

# 167
Добро утро!

Антигона,  браво на беб, все така да си върви в норма до финала!

Не спах добре... Събудих се в 2.30, защото ми беше жега?! При положение,  че спя само с чаршаф... Ставах да разтварям прозорци... После, съответно,  не можах да заспя, та четох книга.  Днес ще е зор.

Мериан се губи...

# 168
Добро утро.
И аз пак не спах спокойно,  зор си е.
Браво, Антигона, добре да е и здраво бебче на финала.
Селесте, как е Вики?
От мен -хубав ден.

# 169
Добро утро. Али, за жалене си. Дано мине спокойно деня. Ама как спиш само с чаршаф? Аз миналата събота сложих олекотения юрган.

# 170
Маре, ами тук вчера беше над 30 градуса цял ден - тежка, лепкава жега. И аз бях сложила одеало,  но го махнах, че и без него ми завря джигеря.

# 171
Добро утро!
Антигона, вчера не съм чела и пропуснах палцестискането, но сега наваксвам със сърдечни пожелания все така добре да сте и здраво бебче на финала!
И ние вече спим с олекотени завивки. Жега не ми е, даже в момента климатикът работи.
Дъщеря ми се отказа от балета, сега ще ходи на лека атлетика. Първата тренировка е утре, да видим.

Хубав ден!

# 172
  • Бургас
Привет, момичета!

И аз не спах добре, Марто пак вдигна Т преди лягане и цяла нощ го дебнах и налагах мокри кърпи. В четвъртък Т за един ден и днес пак, аман вече, а сезонът тепърва започва.

Антигона, все така добре да се развива бебокът! Моите и двамата нямаха срам Joy и се разкриха от самото начало.

Съни, съвсееем тихичко казвам, че днес заведох друго дете на училище. Нито снощи, нито сутринта имаше драми. Събуди се сама, бърбори постоянно нещо, една спокойна такава. Ако вземе и да си изяде закуската, направо ще е отличник. Вчера участвала активно в час, сама искала да отговаря на въпроси и госпожата накрая ѝ врътнала една голяма шестица в тетрадката Simple Smile Толкова горда и щастлива беше. Дано продължи така.

И ние още спим с чаршафи, само дето аз нахлузих пижамата с дълъг ръкав, че цяла нощ някое детенце ми краде чаршафчето и да не ми е студено.

Рей, и Вики приключи с балета след края на ДО, 4 години стигат. Иска ми се да се насочи към нещо друго, но засега отказва всякакви изяви.

Хубав да е денят ви!

# 173
Голямо затишие тук.
Наготвих супа топчета, пекох тиква.
Селесте, много се радвам за Викчи. Дано и на Марто пак му мине бързо.

# 174
  • София
Тук съм, чета ви ви се радвам!
Антигона, дано до края всичко е наред с бебчо и да бъдете много щастливи заедно!
Хубави изгледи видях, направо се замечтах!
Селесте, браво на детето, надявам се вече проблемите да са зад гърба ви!
Ние с внучката сме болни, но вече се оправяме. Тя беше доста зле, едната нощ като беше у дома на гости първо не можеше да заспи от кашлица, а после повърна заради сополите.
На мен ми предстои интервю за работа утре, а следващия вторник влизам в болница за изследвания заради главоболието. За да ми направят скенер трябва да ме приемат и ще се наложи 5 дневен престой. Това означава, че планираното за 17 изнасяне на година на баща ми ще трябва да го направим в неделя вместо в събота. Здраве да е!
Нека ви е хубава седмицата и дано топлото време се задържи, ама надали!

# 175
  • Бургас
Мери, стискам палци за интервюто утре и още по-силни за другия вторник!

Марѝ, и нас супа топчета. Ей сега ще сложа и едно тесто, една част ще е за пицата за вечеря, с другата малко кифлички ще завъртя.

# 176
Стискам палци, Мери.

# 177
  • Germany
Мериан, стиснати палци и от мен!
Селесте, все това новото, спокойно дете да си имаш сутрин! Много се радвам, че има положителна промяна при Вики.

# 178
  • Бургас
Мери, стискам палци всичко да мине ок!

# 179
Мериан, стиснати палци и от мен за интервюто!
Хубава вечер, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт