Искам да кажа ... (175) през октомври 2020

• 46 188
  • 911
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Хлебопекарната ми скрои номер за пореден път. Веднъж меси тесто, което чак прелива, друг път намирам съставките както съм ги изсипала. Сметнала съм си аз, че в 18:30 ще свърши програмата, мятам отгоре продуктите за пица и пека. Мда, сметки без кръчмар. С миксер, че на ръка, а то накрая взе, че стана чудно тесто.

Наздраве ви казвам! Както ме върти главата цял ден, съвсем да се замая с това вино и да си лягам.

# 181
Аз пък днес ходих на гимнастика. Много съм доволна. Дано съм постоянна и упорита в това отношение, че определено добре ми дойде след цял ден в офиса.  Тези дни нещо ме мъчи стомах, та днес и почти празен го оставих, да няма какво да го дразни. От много време си мисля да си направя кръвен тест за поносимост към храните, явно му е време. А и на очен лекар трябва да отида, че главоболието и сърбежите в очите няма да минат сами.
Хубава вечер и спокойна нощ.

# 182
  • на Мелмак
Мери, успех и с двете неща!

Карзче, как си?

Съни, добре звучиш?

Али, как е котето?

Мони, да се отчетеш, нали?

Селесте, много се радвам за добрия развой при вас!

Антигона, всичко да е все така добре Simple Smile

Децата са хремави, аз съм със стомашно неразположение от доста време. Тръгнаха на уроци, малкия и на тренировки, доволни са, ангажирани и гладни Kissing Heart

# 183
Днес имах ужасен ден, не знам какво има в местоположението на звездите, но ми влияе.
За капак девойката вкъщи ме ядоса с ненаписани домашни и утре ще прозвъня занималните в града. Както е голяма, ще я запиша, да ходи и да стои там, пък дано я научат на организираност.

Ети, оздравявайте!
Съни, поздравления за гимнастиката!

# 184
  • София
Ей, момичета, благодаря за подкрепата!
За хлебопекарната - струва ми се, че проблема може да е в маята. По-прясната набъбва повече, може да е от това.

# 185
Добро утро.
Мер, и аз стискам палци.
Будна съм от час, защо така ми бяга сънят напоследък, не знам. Но се чувствам наспана, дано така продължи.
Хубав и успешен да е денят ви.

# 186
  • На брега на реката
Добро утро!

Мери, стискам палци, да е твоето място!

Селесте, добри новини за Вики! Нека е все така!

Съни, от теб си зависи! Щом ти е харесало, значи ще те мотивира да отидеш отново!

Не се наспах и днес ще е тегаво, ама квот доди!

Хубав ден, момичета!

# 187
Добро утро!

Съни, браво за гимнастиката! Щом ти е харесало не се отказвай. Освен всичко движението ще ти пообира и стреса 😊

Мериан, стискам палци и аз всичко да е наред!

Всички със здравословни неразположения бързо да се оправят 🤗

Ети, добре е котето.  Още не може да се храни само, но за сметка на това се научи да ползва котешката тоалетна от раз 😁

Тути 🤗 Дано днес е по-добър ден от вчера!

Спорен ден, банда!

# 188
Добро утро.
Тути, не разваляй рахата на Монката. Дай ѝ още един шанс, пък дано тя не си пропилее дадената възможност.
Ети, да се оправяте, всички, семейно.

# 189
  • Бургас
Добро утро!

Съни, браво за гимнастиката!

Ети, оздравявайте!

Тути, аз точно едва ли съм подходящият човек за съвет, но я вземи я остави да отиде няколко пъти без домаши, вместо ти след работа да се занимаваш и с това. Пишат ли още двойки за ненаписана няколко пъти домашна? Иначе сега чака на теб, в занималнята пък ще чака на госпожата там.

Хубав да е денят ви, момичета!

# 190
Селесте, с новите ел. дневници разбрах, че след 3 черни точки директно имаш слаб 2. Може учителите да са ги постреснали малко в повече на децата, де. Нека Лиляна, Боби или Катето да открехнат завесата.

# 191
  • на Мелмак
Добро утро!

Децата тази сутрин са по-добре, аз съм само като парцал, ама ще трябва да избутам 3 дни на работа, после ще почина. Пия хапове, нищо не става, нещо се бъгнах.

Тути, споко душа, ще ти трябват нервите. Hug

Съни, дано все така да си запалена Wink

Али, опасни са котките Joy

Лин, Мид, Фонс, Ени, м? Къде се скрихте, а?

# 192
  • Germany
Момичета, стиснете ми по едни палци, моля. От вчера ме боли повече корема и като закара мъжа ми децата на училище ще идем до болницата.

# 193
Стискам, Мони!
И другите със здравословни проблеми да се похвалят в най-скоро време, че са добре!

Хубав ден!

# 194
Добро утро. Тук съм аз. Следя ви. 🤗
Мони,стискам! Пиши когато можеш,че ще те мисля.
Ети,и ти да оздравяваш,че се измъчи.
И ние сме вкъщи от петък,че проточи сопол Синеочка. Сега остана само кашлицата,но минава вече.
Радвам се,че Вики е по-добре.
И за Антигона и хубавите новини също! Все такива да са.
Хубав ден на всички! 🤗🌺

Общи условия

Активация на акаунт