Искам да кажа ... (175) през октомври 2020

• 45 925
  • 911
  •   1
Отговори
# 840
Здрастииии

С детето си правим дискотека Stuck Out Tongue Winking Eye

# 841
Съни, ще се сервира ли алкохол?

# 842
  • Бургас
Ооо, искам и аз на детска дискотека. Вместо това съм наредила две тенджери на котлона и разбърквам ту в едната /грах с картофки и мини кюфтенца/, ту в другата /мляко с ориз/.

Але, да прояде Бела.

Ети, поръчвала ли си досега филтър за робота? Поръчах скоро от Алиекспрес и кой знае кога ще дойде, а моят е на 5 % и обикаля кАта ден.

# 843
  • на Мелмак
ММ се занимава с това, на предния беше поръчвал от представителство тук. На ЛГ е.
Сегашните китайчета са много нови Grinning А Румбата не стигна до филтър.

# 844
Мари, не, без алкохол сме, но правих пиде, та не сме за ожалване. Само мъжът ми излиза и само той пазарува, а той много забравя... Та караме на каквото намерим в шкафа Joy
Али, да прояде и да не се мъчите и ти, и Бела.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 18:52 от Sunny29

# 845
Е, значи няма да ви правя Наздраве тази вечер.Според мен като свърши детската дискотека си направете и за подрастващи(да не пиша възрастни).

# 846
Сами сме с детето, мъжът ми няма да е доволен от предложението ти.

# 847
О, не, в тоя случай и аз няма да дам същото предложение.

# 848
Маре, ти на Съни ли си приятелка или на мъжа ѝWink
И аз няма да ви правя компания за пийване, че ме заболя корем. И ПМС ме тресе, страшна съм;)
Грах снощи ядохме, днес спагети, за утре още не се знае.
Але, вечеря ли Бела? Стискам палци!
Днес моят хубавец (котанчото Маре) беше на лекар, има си ѝ каишка. Много ми е хубав. Той ме посреща с най-голяма радост от всички. Вярно, заради храната е;), ама и другите ги храня вкъщи, а не ми играят танц на радостта;)
Ети, честит да ви е гаражът, че не помня вчера разписах ли се;)

# 849
  • Germany
Али, дано днес хапне Бела и улучите подходящото лечение.
Аз съм по добре и утре най вероятно ще ме изпишат. Днес ми прилоша докато се разхождаха, ама казаха, че било щото не ям и съм много отслабнала. Мъжа ми успя да ме изкъпе, голям цирк бяхме, но сега съм нов човек. Не знаех че може да се къпеш толкова рано без предпазни лепенки и два пъти питах да съм сигурна че съм разбрала. Много ми липсват децата. На малчо така му трепереше днес гласчето по телефона, че на края аз ревнах. А големият се държи супер мъжки и много помага на баща си. Да са ми живи и здрави, прекрасни са!
Хубава вечер момичета!

# 850
Браво, Мони! Ти, лапаро ли прави? Добре е просто да подсушаваш добре.
Тути, аз съм широко скроен човек и приятел на всички. ММ хапна за десерт бисквитена торта и изми чиниите в мивката.

# 851
  • Germany
Лапароскопия, да, но имам и един по голям шев, който е със специална лепенка.

# 852
  • на Мелмак
Съни, готино е у вас Grinning

Али, кажи за котана.

Мони, чудесно е това!

# 853
Мони,  браво, да те пускат в къщи,  там и стените помагат!

Мерси, за палците, момичета.  Не са добре нещата при моята принцеса. Ще се опитат да я закрепят и да я подсилят, но... ще е временно 😥

# 854
  • Germany
О, Али, много съжалявам. Дано не са прави и успеят да я закрепят за дълго.

Общи условия

Активация на акаунт