Искам да кажа ... (175) през октомври 2020

• 45 930
  • 911
  •   1
Отговори
# 810
Добро утро.
Али, честито топло. Дано котката да има още животи и годинки.
Децата днес не са на училище и много ми харесва така.
Буб, дано ти обърнат внимание на рекламацията.

# 811
  • на Мелмак
Привет,

Бубе, аз с Делимано имам неприятен спомен, дано при теб нещата са различни.

# 812
Здравейте!
След прегледа вчера съм по-спокойна и като че ли и по-добре. Най-важното е, че гърдите са чисти. Да се похваля, че имам и някакво обоняние вече. Стана ми навик сутрин да проверявам с един парфюм дали усещам нещо. Днес усетих. С глас се смях сама от радост.
Али, браво за топлото. Дано се включиш с добри новини и за котката.
Аз исках децата да си ходят на училище, но покрай боледуването ми се стреснах и вече бих приела без недоволство, ако минат на ДО. Каквото такова, важното е да са здрави, другото ще се нареди.
Бубе, а ти вече измисли ли какъв подарък да си направиш с възстановената сума? И да се похвалиш и покажеш и тук.
Ети, честито!
Мони не е писала днес. Да се отчете и тя с добри новини!

# 813
  • София
Същата работа,за десет дни стана на г@з,не пазех бона инак щяха да ми върнат парите или да взема друго.Занесох го и им го метнах в магазина.

Ето ще ходите ли по турско скоро или да пиша в темата?Heart

# 814
  • на Мелмак
Мид, пиши в темата, защото аз не знам кога ще отидем. Ако случайно отидем тези дни, ще ти кажа Grinning

Али, забравих да честитя топлото Grinning

# 815
  • На брега на реката
Рей, много ти се радвам, че звучиш добре и се възстановяваш. ММ каза, че с парите от КАТ ще купи нещо за колата, та аз няма да има с какво да се хваля. Joy

Дайте предложение, за качествен тиган с каменно или керамчино покритие.  Трябва ми за индукционен котлон и да не струва майка си и баща си!

Мид, не пазя бон, защото ги поръчах онлайн и не съм очаквала да се случи това!
Звънна им и обещаха да се обадят до 2 часа. Остава 5 минутки и още ги няма да звъннат.
Ще си изчакам чинно и ще им изпратя имейла със снимките, който подготвих!
Не е огромна сумата, но предвид гръмките реклами "Стоун леджънд" , 5 звезди и дрън-дрън, очаквам адекватно отношение

# 816
Буб, имах тиган на тази марка. Много, много бях доволна, докато не реших да го замия с някакъв препарат от външната страна, който му свали цвета и красотата. НО много ми харесваше как се държи на котлона. Ползвах го доста, но си остана като изплют от външната страна. Пак ще си купя.
https://berlingerhaus.bg/produkt-kategoriya/%D1%82%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8/

# 817
Дайте предложение, за качествен тиган с каменно или керамчино покритие.  Трябва ми за индукционен котлон и да не струва майка си и баща си!
гледай в Метро. Миналото лято купих на майка ми тиган ( явно тогава ги въвеждаха на пазара и цената беше като на всички други). Отидох да си купувам тази година, беше 100-ка... и бързо,бързо намерих кащона с моите тигани.

Али, честито да ти е топлото. Отпадна идването с чувала и бутилката. Дано котарана се оправи.

Мони, влизай и давай отчет...

# 818
Бубе,втора година ползвам един от Кауфланд,от някаква промоция с точки беше.Инфинити,или е марката,или модела 😁.И в миялната го слагам понякога,а уж не трябва 🤫. Ценаена обаче помня.Ако искаш по-късно мога да ти пратя снимка.
Але, често 🔥🔥🔥!

# 819
Бубе, вземи нещо, което да те устройва откъм цена. Все ще свърши работа, а и няма да го ползваш 100 години.

# 820
В тази връзка имам един евтин тиган от Икеа, който ми е верен.

# 821
  • гр.София
Аз, ползвам от години тези тигани на Тефал, включително и Джейми Оливър имаше серия от тях, два тигана имам негови Blush
Стават за всички котлони и са с двойно дъно!

# 822
  • На брега на реката
Икейските, са много добри съдове. Ще трябва да видя почивните дни, да си намеря нещо, че онези ми звъняха да ме запишат за рекламация, но било малко вероятно, защото не пазя  касовия бон.  Е, нямам как да пазя да всяка онлайн покупка! Предстои да разберем, какво ще стане.

# 823
Бубе, в онлайн потвърждението ти би трябвало да имаш фактура, потърси си в пощата.
Сезирай и КЗП, пак по имейл. Може сумата да не е голяма, но въпросът е принципен.

Але, честито!
Още сме на климатик ние, но топлината от парното е безценна!
Госпожата току що ни писа имаме ли компютри и интернет, така че е въпрос на дни да пуснат и малките ученици на ДО.

# 824
Или ако имаш регистрация в сайта, от който си я поръчала. Аз си трия съобщенията от пощата.

Общи условия

Активация на акаунт