Искам да кажа ... (175) през октомври 2020

• 45 933
  • 911
  •   1
Отговори
# 825
  • На брега на реката
То и аз трия пощата, а и регистрация нямам. Обикновено поръчвам като гост, че аман от регистрации навсякъде.
Ще трябва да си направя в пощата една папка за такива потвърждения и да си ги съхранявам там.
Казаха, че до три дни ще се свържат с мен от отдел Рекламации и ще видим. Току виж, ме изненадат приятно!

# 826
  • Euskal Herria
Нищо не трия - нито поръчките, нито комуникацията. Събирам си надлежно имейлите по папки.
Дано разрешат проблема ти, Бубе.
От вчера съм с главоболие, не знам дали вирус ме налазва, или пак се обострил синузита ми.

# 827
  • Germany
Ето ме и мен с отчета. Вчера следобед беше кошмар. Няколко час след като махнаха морфина се започнаха жестоки болки. С глас ревях накрая. Не стана с хапчета през устата и ми пуснаха система. Днес е много по добре. След малко отивам пак на разходка в коридора. Не ми се яде грам, но се насилвам по малко. Дано и това утре е по добре. Доктора иска в петък да ме изпишат. Аз хич не се чувствам готова...
Хубава вечер!

# 828
Дръж се, Мони. С всеки ден болката ще намалява.

# 829
  • Варна
Кураж, Мони! Тежкото мина. Hug
Але, ай честито топло! Стискам палци писанката да е по-добре! Hug
Прибрах се днес след зареждаща разходка из Странджа, съчетана със спа процедури. Ей, разкошна природа!

# 830
  • Бургас
Бубе, ако си платила с карта, би трябвало банковото извлечение да свърши работа. Ако е било доставка с куриер с пощенски паричен превод /като наложен платеж е/, куриерът ти е издал касов бон за стойността на стоката+ доставката и би трябвало да могат да ти издадат копие. Гадая си тук...

Мони, стискай зъби още малко, лошото е зад гърба ти.

Яна, да минава бързо главобилието.

Ходихме следобед да затегнем на Вики шините. Зъболекарката не винаги ме таксува 10 кинта, обаче при малките тарикати няма шест-пет, те си знаят маршрута след посещение: колички, пица, френски макарони.

И Викче вчера са ги питали дали разполагат с лаптопи/настолни компютри.

# 831
Kураж, Мони!
Стиснати палци на всички за хубави неща!
Имах един карфиол, направих два буркана туршия, ще я видим...
А остатъка направих с броколи , сметана и пушено сирене, обожавам! А мъжете казаха, че е гадно и хич не го искат, всичко е за мен!
Хубава вечер, момичета!

# 832
  • sofia
Честити придобивки! Парно, гараж, кой каквото е пожелал да се случи Grinning
Мони, да отминава болката!
Ранобудните, да не сте успали?
Вчера сутринта се разходихме за гъби и беше голям урожая, та днес трябва да ги доизчистя и замразя.
Вече и големият е вкъщи и ще пада готвене и мислене за това пусто ядене!
За тиганите, след безумно бързо обелване на някакво керамично покритие на струващ сума ти пари тиган, имам само един за палачинки и още един на тефал. Всички други са ми стоманени и съм си забранила да купувам тави и тенджери с покрития - стомана и емайлирани, нищо друго.

# 833
Добро утро!

На време си станах аз, не съм се успала, с ми се иска 😁
Заморих се тази седмица, искам почивка.

Хубав ден,  банда!

# 834
Добро утро!
Уж съм си вкъщи тази седмица, а нещо много се изморих, днес детето стана в 5.40, аз обаче станах чак в 7, защото никак не ми се ставаше. И ми е едно сънено сега.
Хубав ден и повече усмивки.

# 835
  • на Мелмак
Привет, мацки!

Бубе, и аз съм най-доволна от стоманените тигани. Имам един поръчан от Амазон, евтин беше, с каменно покритие, ползвам го няколко години.
Тефал имах за индукция, покритието му отиде за няколко месеца,а той в боклука, икейски също като Тефал.

Иначе варя кестени, за първи път, дано станат, а още по-добре и да се харесат. Гранола искам да направя, предния път не ми се получи, дано този стане. Имам поръчка за кекс, пастърва ще пека. Направих още една консултация с очен лекар. Нещата са по-различни от предишния преглед. Вярвам на втората лекарка, поръчахме и очила с ММ. Иначе днес почивам Grinning
Робота иначе изчисти, изми, миялната и тя, пералнята я готвя за довечера. Поне с това не се занимавам, а и вчера съм изгладила. Ужас, край няма всичкото това Sunglasses

# 836
  • Ямбол
Привет.

Ние пак сме затворени и ужасът днес започна.
Лек проблем имах със слушалките, но само един час успях да прахосам, с другите 5 се оправих.
Сега няма да си почивам спокойно, то като знам какво ме чака ...
Нищо, здрави да сме.

И вие да сте здрави. Мони, да минава вече.

# 837

Ранобудните, да не сте успали?

Уж станах 20 минути по- рано от обичайното, а съм забравила да се разпиша.
За обяд правих супа топчета, пържени пилешки дробчета и задушен ориз за гарнитура. За вечеря пилешки хапки с корнфлейкс и пържени картофи.
Имам за прибиране дрехи от простора, за гладене, сортирам малки дрехи от децата за подаряване.....
Мони, как си днес?

# 838
Мен ме сцепват днес, страшна простотия. И да ти е наред всичко на теб, като ти се падне насреща човек, който не знае какво прави...

Ще ходим с Бела на вет довечера. Снощи давах обезболяващо, че имаше съмнения за артитни болки и предния път се повлия, обаче пак не ще да яде. Свито ми е. Стиднете по един палец.

# 839
Здравейте, хич не мога да сколасам.
Сутринта ходих и си прибрах девойките. Майка, уж не я е страх, но видимо се почувства облекчена Joy
На обяд проблем с тиймса на малката, че тичах да нося компа нагоре-надолу, уж го нагласиха.
Толкова пък не можаха за месец и половина да направят едно пробно влизане в глупавата им програма, с още по-глупавите им изисквания.
И никъде няма поне едно съобщение, че ще минават децата на ДО - ни в сайта, ни в школото. Иначе за всяка глупост пишат изявление.
Абе, с две думи, зимата пак ни изненада Joy
Оплаках се!

Всички да сте здрави и Белчето да хапне Hug

Общи условия

Активация на акаунт