Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 147 285
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 135
Играта на KITKAT е  от 01 септември 2020 г. до 27 октомври 2020г. , но не излиза поле за регистрация и май наистина е приключила.

# 136
И аз съм с несесер от Либрес.

# 137
Имах предвид тези бонбони(имат и още един вид асорти, също ми харесват), но май наистина не отговарят на правилата, няма да рискувам:
Скрит текст:
Кит кат не може да са приключили, до вчера рекламираха много активно по телевизията. Сигурно имат пробем.

# 138
  • София
Сутринта регистрирах две бележки за КitKat

# 139
Те имаха и игра с другите техни бонбони Рафаело в началото на годината и познайте кои обраха наградите? И в игрите на Нестле така правят, а ми се ще да се включа в тази на Лайън.

# 140
(2) По всяко време Играта може да бъде прекъсната, спряна или удължена от Организатора, като обяви това по подходящ начин на www.nestle.bg/kitkatpromo.
И наистина няма поле за регистрация вече.

# 141
И аз съм с несесер от Либрес.
От Блупойнт имам спечелени 20лв, преведоха ми ги по сметката, а наскоро мъжа ми спечели хубава предметна награда от тях. Точни са.
Хубави неща раздават.

# 142
Те имаха и игра с другите техни бонбони Рафаело в началото на годината и познайте кои обраха наградите? И в игрите на Нестле така правят, а ми се ще да се включа в тази на Лайън.
В играта на Рафаело не публикуваха списък с печеливши, а се свързваха само по телефона с тях. Може и да бъркам беше отдавна.

# 143
Не, точно така е. И в играта на Тик так беше така.

# 144
  • Под Слънцето
Току що попълних много странна анкета в толк-а.
Сигурно и при вас ще дойде.
Избирате си хипотетично покупки, но за следващата страница си
записвайте данните от предната.
Че се лутах сума ти време.

# 145
В играта на Тик так доста хора от темата спечелиха включително и аз.В Рафаело нямам спомен някой да се беше похвалил с награда.Като цяло не харесвам игри, в които не се публикуват печелившите.

# 146
И аз спечелих една награда от Тик так, но чак след играта (добре, че не бях хвърлила бележките). Подозирам, че не са имали много участници и това е една от причините да не публикуват печелившите - да си спестят някоя награда.

Имаше печеливши от Рафаело в темата - един или двама, вече не помня.

# 147
  • Русе
Тея от Милка днес май няма да успеят да качат печелившите за 1000лв...или пък вече са пратили смс-те..

# 148
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Тея от Милка днес май няма да успеят да качат печелившите за 1000лв...или пък вече са пратили смс-те..

Аз още нямам ,значи не са Joy

# 149
  • София
И аз нямам, значи със сигурност не са Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт