Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 147 301
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 210
Бирите по принцип си почиват студените месеци и се активизират пролет - лято. Сега някакви по - есенни награди чакам, неща дето предпазват от студ и дъжд, като автомобил например. Да не ми пробутват чадъри и гумени ботуши! Grinning

# 211
  • Бургас
На Каменица имам 30 кода сигирно, които не успях да регистрирам.

От квартален супермаркет на 15.09 спечелихме скейборд на Монстър. Децата откачиха от кеф! Много го искаха!

Планувам да се включа в някои от новите игри, да видим...

# 212
До 27-ми е играта на Кит-Кат, Даринка.
https://www.nestle.bg/bg/kitkatpromo
Четете ги малко тези правила.

До 27.10 видях че е...Прочетох ги няколко пъти. Но пише,че до 28.10 ще има тегления....

# 213
  • Сливен
Честит октомври! На късмет да ви е! Аз го започнах с несесер от Либрес, дано го завърша с нещо пи голямо..... Успех на всички през очертаващия се топъл есенен месец😘

# 214
  • sofia
Много награди през новия месец пожелавам и аз ♥️ Ваучерите на кола от новото приложение за пинк панда от 30 лева, някой ползва ли ги? Има ли минимална поръчка, нещо някакво допълнително условие или просто се поръчва за 30 лева от сайта?

# 215
Играта на Кит Кат наистина май приключи. Щом няма поле за регистрации и в секция печеливши пише Честито на всички печеливши! По принцип пише така когато играта е приключила. В правилата пише че организатора може да прекрати играта по всяко време така че...
И промоцията е вече в секция Минали промоции не е в Активни промоции.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 23:35 от Станимир Иванов 641942

# 216
Оф. Поне да го напишат тези от КитКат. Доста се надявях , но уви. Все тая. Иначе от Милка и аз се отказвам. До тук бях с тях. Чакам Ная и ...май няма друго.

# 217
  • Пловдив
Тъкмо днес награбих 5 кит ката......каръщина.

# 218
Изтеглени са абонаментите за Уча се от Нестле.
https://www.nestle.bg/bg/nesquik-promo

# 219
Пак Альонушка и Смилянова. Аман! Не участвах в тази игра, но пак ме е яд!

# 220
Пак Альонушка и Смилянова. Аман! Не участвах в тази игра, но пак ме е яд!

И Петя Борисова. 🤨

# 221
Те всичките сигурно са подставени лица в списъка.

# 222
  • София
Уф, тук и мен ме е яд. Вярно, че само с 2 бележки участвах, ама ми се искаше, че децата го ползват.

# 223
Тази вечер вероятно съм изпуснала обаждане за спечелената от мен бутилка Джони Уокър през втората седмица. Звъняно ми е в 19 40 ч. Някой пази ли си номера, от който са му звъннали да каже на 7121 ли завършва? Видях го късно и не върнах обаждане. Но нищо друго не чакам.

# 224
Тази вечер вероятно съм изпуснала обаждане за спечелената от мен бутилка Джони Уокър през втората седмица. Звъняно ми е в 19 40 ч. Някой пази ли си номера, от който са му звъннали да каже на 7121 ли завършва? Видях го късно и не върнах обаждане. Но нищо друго не чакам.

0898457121

Общи условия

Активация на акаунт