Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 148 545
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 2 685
Отписвам Биллата, още не са нагласили Руска колко ваучера да лапне, то да е само тя...
Или обратното... можеше да се регистрира една касова бележка много пъти, а аз очаквах, че ще покаже грешка, но не. Сега са осъзнали грешката си и се опитват да решат този проблем. Simple Smile

# 2 686
# 2 687
Имаше още някой от темата с награда от форумната игра на Самсунг, какво стана? Дали си получи наградата?
Чудя се какво се бавят, уж до две седмици, а и те май минаха....

Участвам само в Загорка, но бавно, защото не пием Grinning
За сега не мога да се похваля с ваучер.

# 2 688
Звънях в Била каза ами проверете утре за победителите,  викам ами нали за днес трябваше и тя вика ами явно има някакъв технически проблем.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 2 689
Joy
Без коментар.

# 2 690
# 2 691
  • МИНДЕРА
Аз обаче ще направя коментар,Била няма да признаят своя грешка ,а веднага ще си измият ръцете.Омръзна ми от организатори ,които не спазват собствените си правила.И друг път съм се чудила защо някой път двадесет дена са им нужни да обявят печелившите.Какво толкова сложно има...Съмнявам се да присъства и нотариус ,както винаги пише в правилата.Шменти капели .Омръзна ми от простотии.

# 2 692
Била са обявили печелившите

# 2 693
Подкрепям мнението ти. НО само с писане в бг мама/ фейсбук и прочие не става. Ако всички можеха да се откажат от дадена марка/ магазин и прочие( както правя аз) ,когато нещата им са нередни щеше да има смисъл. Сама птичка пролет не прави! Но аз винаги съм вярна на себе си, спрях доста магазини и продукти да купувам щом аз мога всеки може!

Аз обаче ще направя коментар,Била няма да признаят своя грешка ,а веднага ще си измият ръцете.Омръзна ми от организатори ,които не спазват собствените си правила.И друг път съм се чудила защо някой път двадесет дена са им нужни да обявят печелившите.Какво толкова сложно има...Съмнявам се да присъства и нотариус ,както винаги пише в правилата.Шменти капели .Омръзна ми от простотии.

# 2 694
Честито на всички, мен ме няма.

# 2 695
Хм, виждам Петя Ц, обаче сигурно не съм аз - този номер срещу името на нищо не ми прилича - нито на баркод на картата, нито на номерата, които се регистрираха на бележката и тук винаги започваха със 7...

# 2 696
И мен ме няма в Билла

# 2 697
ОТ над 20 бележки на три имена ни няма..гаврят ли се нещо..

# 2 698
И мен ме няма в Била

# 2 699
Аз се надявам някой да се похвали от темата...

Общи условия

Активация на акаунт