Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 146 924
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 2 805
Тези от Кола са супер големи лъжци. До края на предната седмица трябваше да пуснат томболи с теглене на печеливши. Това не стана. След известно водене на монолог, чак днес ме удостоиха с отговор, че не можели да ми дадат информация за сегашните игри, които са спечели веднага и събери и вземи. Отговорих им, че не питам за тези игри, а за томболите, които обещаха. Даже са забравили какво са писали и сега глупости говорят. Та томболи няма да има.
С новото приложение Кока-кола много се изложиха! Определено, изненада има, но не приятна!😊

# 2 806
Имам съмнението,че Колата направиха така нещата, защото в един момент се оказа, че има хора буквално с чували капачки, подарени им. Дефакто не им пука и може и с по 1000 билета в игра да се впуснат. А тези като мен примерно,които не просят от приятели, не взимат от земята и пият един път седмично малко по- трудно се записвахме с повече от 1/2 участия. Не за друго а защото едно е да ти е даром, но друго е 1.20 за кола всеки ден. Сега като че тези хора малко ги разредиха, но път трябва да си постоянно там и да дебнеш, което също не го приемам. Всички имаме животи и те не се въртят около Колата.

# 2 807
  • София
Водих дълги разправии със Зайците, много са зле. На лаптопа на ММ съм му направила профил и той врътка и аз си връткам на телефона. Той взе ваучер за фуудпанда, сега исках и аз да взема, но не ми дава. Писах, питаха дали друг от семейството играе и дали има мулти акаунтинг. Отговорих, че с ММ играем и двамата и никъде в правилата им не пише, че един като играе роднините му по съребрена линия нямат право да играят. Пратиха ми цитет от правилата "Един акаунт на физически хора и Един акаунт за устройство..." , Аз отговорих: да имам един акаунт, както и съпругът ми има един. Нито един от нас не притежава повече от един акаунт. Да аз имам един акаунт на телефона. Съпругът ми има един акаунт но лаптопа. Единствено ползваме един и същи интернет доставчик от един рутер. Където от правилото не виждам и такова изискване - един рутер един акаунт.
Повече никой не ми писа. Явно вече незнаят как да го извъртът. Гадини и без това нищо не успях да взема, когато ги пускаха по нощите. Сега не ходим на ресторанти. Единствено от фудпанда можеше да ми свърши работа.

# 2 808
  • при късмета
Имам съмнението,че Колата направиха така нещата, защото в един момент се оказа, че има хора буквално с чували капачки, подарени им. Дефакто не им пука и може и с по 1000 билета в игра да се впуснат. А тези като мен примерно,които не просят от приятели, не взимат от земята и пият един път седмично малко по- трудно се записвахме с повече от 1/2 участия. Не за друго а защото едно е да ти е даром, но друго е 1.20 за кола всеки ден. Сега като че тези хора малко ги разредиха, но път трябва да си постоянно там и да дебнеш, което също не го приемам. Всички имаме животи и те не се въртят около Колата.
Надали точно това са им съображенията, просто бездарници тук контролират приложението. Кодовете независимо дали са намерени, подарени или изпросени, някой все пак е дал въпросните 1.20 за да е отвъртяна капачката, нали? На колата им е абсолютно все едно кой

# 2 809
От кога дебна на Загорка и вече 15 кода и нищо! Е Руска се е вредила днес и там! От Билла се надявах но и там няма нищо! Важното е да сме здрави!

# 2 810
Да, това беше другата ми теория, че няма значение кой е купил колата, а просто са бездарници ама... все тая всъщност от трън та на глог е за мен това приложение, преди повече ми харесваше, но не съм печелила, всъщност спечелих още веднага, когато го пуснаха кфс май , но не знаех, разбрах преди няколко месеца :Д
Payla_82 тъкмо ми беше скучно и аз това правех няма да се включвам, но исках да видя дали Руска и Миро са там. Не че се изненадах като им видях имената де ама все пак.

# 2 811
В Инстаграм в постове за игри с хиляда коментара как откривате последните коментари, или вашите коментари или тези на приятели. Има ли някак да се сортират, защото трудно се преглеждат всичките.

# 2 812
Загорка в кен вчера беше 0.95 лв в Т Маркет, но не взех. Взех 2 двойни пакета Евридей, че бяха намалени и имаха несесер, то играта свършила. Ама като не погледнах крайния срок, аз съм си виновна.

# 2 813
  • София
Сега имах 20мин разговор със Зайците. Обясниха ми същото за един акаунт - едно устройство. Но моя случай е по-тежък, защото за мен се е закачил непознат, който също си споделя акаунта и така на клона сме много маймуни. Споделиха, че са малък екип, а опитите за злоупотреба са много и те се учат в движение как да реагират. Определено ако искам да играя за напред ще ползвам само телефон и мобилен интернет, за да няма грешки.

# 2 814
  • София
Ами да си променят правилата и всеки да е наясно защо върти. Да не пишат едно устроиство, а един интернет /или технически както се казва/. Защото по сегашните правила ние с ММ сме от различни устройства и не би трябвало да имат проблем. А това, че не си спазват правилата може ли да пуснем жалба в КЗП или там е само при покупка?

# 2 815
В Инстаграм е джунгла - има профили със стотици  тагвания  и естествено обират наградите! На мен са ми се набили няколко имена от Фейсбук, които много често печелят и виждам същите  и там и пак с   много тагвания. Според мен от профил трябва да има право на едно участие, но  в Инстаграм явно това не ги интересува...

# 2 816
  • София
Ами да си променят правилата и всеки да е наясно защо върти. Да не пишат едно устроиство, а един интернет /или технически както се казва/. Защото по сегашните правила ние с ММ сме от различни устройства и не би трябвало да имат проблем. А това, че не си спазват правилата може ли да пуснем жалба в КЗП или там е само при покупка?

Комисия за защита на личните данни. Но където и да пуснеш, те ще препратят докъдето трябва.
Днес заради тях звънях в КЗП, но не успях да се свържа. И звъннах на ГДБОП🤣🤣🤣 Много готини се оказаха по телефона. Изслушаха ме. Казаха, че и за много по големи нелепици са им се обаждали. Според тях, това е в правомощията на Комисията за личните данни. Но пак не е ясно дали ще се установи злоупотреба.

# 2 817
От Тофифи след колко време се обаждат за  данни?

# 2 818
От Тофифи след колко време се обаждат за  данни?
До 2-3 дни след теглене.

# 2 819
Либрес пак имат нова игра

Общи условия

Активация на акаунт