Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 146 879
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 3 000
Добър вечер сега видях че ме има в печелившите на мюсли в седмицата до 25.10 и в правилата пише че организаторът ще се свърже с печелившите до 5 дена след теглено  но на мен не са ми звъняли

# 3 001
  • София
Като написа за компенсацията се сетих за един случай от близките месеци.
Скрит текст:
Включих се в една игра на блогърка във фейсбук и спечелих масло на Дотера от някакъв човек, който ги продава. Той твърди, че 2 пъти ми го е пращал и са му го връщали, а мен никой не ме е търсил. След това ме блокира и аз няколко пъти си писах с блогърката за съдействие. Уж щеше да прати, но уви. А толкова много се радвах като спечелих, защото маслата са скъпи за мен, а знам че действат благоприятно за деца. Реших да му пиша от профила на майка ми, понеже аз съм блокирана... Наговори куп лъжи по мой адрес и това беше. Момичето предложи компенсация, но тя не е виновна. И така си и остана. Яд ме е, но какво да направя? А имаше и други печеливши, които си получиха наградите.
А да.. Играта беше във фб групата КАПКИТЕ, а мъжът Steven някой си.

# 3 002
И аз не получих една компенсация от Т Маркет, защото регионалния им мениджър лъжеше здраво - телефона не съм си вдигала, пък късно било, еди кой си ден ще стане... Това лъжеше служителката, с която си комуникирах. Накрая ми звъни управителката в нашия Т Маркет да ида там. Първоначално приех, но после отказах. Написах на същата служителка онзи да се държи като мъж, а не като страхливец и да дойде лично, както беше обещал. Минаха няколко месеца, така и не дойде. ГолЕм мъж! Обещала съм им, че при следващата мухлясала или развалена стока, звъня на БАБХ.

# 3 003
  • Бургас
До сега не ми се е случвало да не получа награда, но никога не е късно. Много се дразня, когато трябва да си плащам доставката, особено ако не е упоменато в условията. Отказвала съм 2-3 дреболии, с доставка 9-10 лв, а те с по-ниска стойност.

# 3 004
На мен ми се случи, но не точно с награда. След едно мое участие в игра на Якобс в инстаграм, ненадейно получих имейл, че искали в знак на благодарност да ми изпратят подарък-изненада. Още го чакам. Grinning

# 3 005
  • София
И аз да се похваля с дъска от Старопрамен. Точно на време, че моята е за смяна. Нещо посетен се оказа октомври, но то големите награди ще ги обявяват сигурно понеделник-вторник.

# 3 006
  • Бургас
Аз от Туикс останах разочарована преди 3 години, спечелих 3 ваучер по 10 лв за Коста кафе, още ги чакам.... Взех да се замислям, че няма да ги получа 😁😁😁

# 3 007
Този месец ви изпуснах. Бях пропуснала и списъците на Джонито, с бутилка съм.
Участвах и в Мура, помбер и кит кат, но от там нищо.
Ще разгледам активните игри за следващия месец. 😊
Успех на всички!

# 3 008
Аз от Туикс останах разочарована преди 3 години, спечелих 3 ваучер по 10 лв за Коста кафе, още ги чакам.... Взех да се замислям, че няма да ги получа 😁😁😁

Зверски търпение имаш 😂
Дано ги получиш годни поне 😀

# 3 009
  • Сф
Вчера си взех кенчето хайникен от Фантастико(на каса се приспада, срещу печелившата капачка).Има в момента на 1, 35 или подобно-промоция.
Разбира се ,  бутилките с Бонд007 са скрити най-отзад, зад другите.
Добре, че един мъж ровеше и взе 5, та за мен останаха 3.(Каменица ги научи да играят)
Големи номера на веригите, голямо чудо!
Ще се пробваме и в шуменското, стига да го открия.Като огледам бирите , кое на промоция, кое не, къде да се включа и съм като алкохоличка някоя Simple Smile.Добре , че мм е човека.

# 3 010
  • София
Някой беше писал, че Маги е намалено някъде, но аз не открих къде. Ще съм благодарна, ако сподели пак

# 3 011
Някой беше писал, че Маги е намалено някъде, но аз не открих къде. Ще съм благодарна, ако сподели пак
В Билла.От вчера до неделя.От 1,99 на 1,49-12 кубчета(аз поне такива използвам).С намаление 25% са всички артикули на Маги.

# 3 012
  • Варна
И в Кауфланд са намалени. В Метро, 2 пакета вълшебен вкус, подарък метална кутия.

# 3 013
На мен ми се случи, но не точно с награда. След едно мое участие в игра на Якобс в инстаграм, ненадейно получих имейл, че искали в знак на благодарност да ми изпратят подарък-изненада. Още го чакам. Grinning

Пиши им. Аз винаги си търся докрай. Докато не ми пратят. Изобщо не ме интересува за каква ще ме помислят. Smile
Скрит текст:
От един детски сайт така бях спечелила един крем за детето и доста ме мотаха с него, но и аз все им пишех, накрая ми сложили и една тениска заедно с крема. А такива дето искат да им се плаща доставката много ме дразнят. Платих близо 9лв. за едно боклуче от игра на синемасити и 7лв. за едни прахове от ВюСофия (за тях не мрънкам, че ми свършиха работа Smile).

# 3 014
  • София
Добър вечер сега видях че ме има в печелившите на мюсли в седмицата до 25.10 и в правилата пише че организаторът ще се свърже с печелившите до 5 дена след теглено  но на мен не са ми звъняли
На мен ми звъннаха вчера след 18:00 часа.

Общи условия

Активация на акаунт