Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 147 247
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 75
Аз малко не вярвам за това обаждане от Лидл ама може и да е така.
Иначе на сайта на играта си пише, че ще се свържат по имейл до две седмици след края на играта и ще публикуват печелившите на 10-ти.

# 76
  • Пловдив
Звънят от Самърсби и лидъл,, току що ми се обадиха печеля колело!!! 😊😊😊😊😊😊
Ехааа, честито! Със здраве да си го караш!
И аз много се надявам, че моето от КК Дреб ми го приватизира и сега пак съм без

# 77
Аз малко не вярвам за това обаждане от Лидл ама може и да е така.
Иначе на сайта на играта си пише, че ще се свържат по имейл до две седмици след края на играта и ще публикуват печелившите на 10-ти.

Какво значи не вярвате, похвалих се , за да знаете, че звънят , за какво сме тук да се лъжем ли, нямам думи.

# 78
Звънят от Самърсби и лидъл,, току що ми се обадиха печеля колело!!! 😊😊😊😊😊😊
Ехааа, честито! Със здраве да си го караш!
И аз много се надявам, че моето от КК Дреб ми го приватизира и сега пак съм без

Благодаря, пожелавам ви успех!

# 79
Чакайте първо да прозвънят Пеневи и сие ,пък каквото остане за случайни като нас..
Тези от милка защо се бавят толкова искам си картата за 1000 Simple Smile

# 80
  • Велико Търново
И на мен ми се струва скоростно обаждането от самърсби, предвид веригата и обичайните заподозрени още повече.
Честито да е колелото Simple Smile да не излезе че злобея сега - не карам колело и не съм участвала в играта. Дано скоро и други се похвалят!

# 81
Добър ден честита нова тема и нов месец желая ви много награди .Дали някой от вас може да пусне линк към играта на Евридей превръзки .Да помръкнам и аз чакам с нетърпение Милка,Хейнц, Ети дано се похвалим повече хора от темата днес.

# 82
  • София
Сега ми се обади ММ, има смс от Савекс за гривна. Там съм го регистрирала първата седмица.

# 83
  • София
Добър ден честита нова тема и нов месец желая ви много награди .Дали някой от вас може да пусне линк към играта на Евридей превръзки .Да помръкнам и аз чакам с нетърпение Милка,Хейнц, Ети дано се похвалим повече хора от темата днес.
https://promo.everyday.gr/

# 84
Благодаря за новата тема! Ще се включа в Лайън и Престиж.

# 85
Престиж искат 6 опаковки 😱😱 голямо дупеправене ще става 😑

# 86
  • Пловдив
С гривна от Савекс съм. Юхууу, бях я отписала. Сега чакаме Милка, с едно участие съм ,ама надеждата умира последна

# 87
  • Елхово
Савекс пращат смси!

# 88
Честит нов месец и много късмет! Чакам кафе от Чибо - кой ги носи?

# 89
  • София
Благодаря за новата тема!
Честито на спечелилите по нещичко.

Миналия месец съм само с една малка награда от Джонито. Много се надявах на Савекс с общо 6 бележки сме аз и ММ и нищо. На съмърсбито сащо се надявах и там бях с десетина бележки. Милка имам 8 бележки и там нищо. В близалките с 5 бележки пак нищо. Абе почти навсякъде играя и от никъде нищо. Пфу такъв карък никого не е било, мрън, мрън ...

Общи условия

Активация на акаунт