Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 147 291
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 150
И аз ,и аз нямам. 😆
Да ви се оплача от Толк-а. Онзи ден имаше една анкета за храни за домашни любимци. Попълвах,писах и накрая нещо заби и сега гледам-5 точки ми начислили. 🙄 А поне 10 мин се занимавах...

# 151
  • София
И аз ,и аз нямам. 😆
Да ви се оплача от Толк-а. Онзи ден имаше една анкета за храни за домашни любимци. Попълвах,писах и накрая нещо заби и сега гледам-5 точки ми начислили. 🙄 А поне 10 мин се занимавах...

Тази анкета беше супер и изобщо не забелязах колко време мина. Даде ми 250 точки, както беше обявено

# 152
  • Стара Загора
Здравейте и късметлийски да е Октомври за всички Flowers Four Leaf Clover
Аз да се оплача от OP
Днес сутринта още като разбрах за новият ваучер, от който можем да се възползваме и провинционалистите пробвах да закупя , но не успях,  преди малко пробвах пак така.
С някаква тъпа грешка за лимит... където няма как да имам при положение , че единствено и само преди 2 месеца съм взимала ваучер за foodpanda и това е.

Cry

# 153
Пожелах ви висок адреналин, от Милка го получихме. Игра от ФБ
https://www.facebook.com/www.Nemskistoki.bg/photos/a.27596928942 … /1224606277896568

# 154
  • Елхово
В петък си взех картата на Каменица, днес ми преведоха цялата сума!

# 155
Earth,и на мен ми беше лека и забавна,ама като ми се прецака точно накрая,а и като видях 5-те точки... 😠🤣

# 156
Maksimix смс от милка ли имаш?
Печелившите от играта на грабо.
Подаръчна картичка на стойност 50 лв. за пазаруване в Grabo.bg печелят:
• Габриела Чавалинова
• Красимира Горенова
• Тина Ткачова
• Димитър Зонев
• Златка Дунева
• Петя Калчева
• Йовка Илиева
• Петя Стоянова
• Михаил Стоилчев
• Пламенка Благоева

Уикенд за двама в Хотел Лион Боровец**** печели:
• Десислава Джурова

Уикенд за двама в Клуб-хотел Мурите**** (край Банско) печели:
• Евгения Димитрова

Уикенд за двама в Хотел Калина Палас**** (Трявна) печели:
• Маргарита Арменчева

# 157
Аз съм с проблеми от Каменица едва взех картата от второто ходене до Изи пей и се оказа ,че за първите ми 50лв нямат инфо. След няколко позвънявания на Каменица имам объркано ЕГН.Направо ми писна постоянно да звъня и да ходя до Изи пей.

# 158
# 159

AniMM, нямам СМС. Надявам се на такъв, като всички вас. Адреналинът е от напрежението и очакването.

# 160
Два еднакви телефона печелят 1000 лв...

# 161
Аз да се оплача от OP
Днес сутринта още като разбрах за новият ваучер, от който можем да се възползваме и провинционалистите пробвах да закупя , но не успях,  преди малко пробвах пак така.
С някаква тъпа грешка за лимит... където няма как да имам при положение , че единствено и само преди 2 месеца съм взимала ваучер за foodpanda и това е.

Cry

Питайте ги.
На профил може да вземеш по 2 за Офиса.Имам 4 профила и взех 7

# 162
  • у нас
Глоси, изпревари ме. Точно редактирах снимката, да подчертая повтарящия се номер. Явно е голям късмет. Може и просто да е съвпадение и другите цифри да са различни, но ме съмнява.

# 163
  • София
Аз да се оплача от OP

Cry

Почти 10 дена се бори със същия проблем, но за КФС. Пиши им и настоявай да разрешат ситуацията

# 164

Това са повтарящите ни ако някой ги иска да ми пише.
Днес беше много интересен ден и пред Лидъл и Кауфланд, случайни хора ни подариха стикита и части от пъзела, явно заради детето. Тя чинно благодари за което.

Общи условия

Активация на акаунт