Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 148 608
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 2 490
Или просто някой мързел да не чака наготово,а да следи темата.Захарчето и Станимир се стараят безвъзмездно,нека не им усложняваме живота заради чуждото улеснение.Аз лично съм си запаметила публикацията на Станимир с отметка в хром и като ме интересува някоя игра от там гледам.
Нищо май не чакам,само в пикантина съм се включила,че ми харесват наградите в кауфланд.

# 2 491
Или да си ги отбязват с полезно.

# 2 492
Включих се в томболата на Теди за рефлектор в последната минута едва ли не (имах 2 точки и половина). Имам съобщение от Спиди, че утре ще дойде раницата от Теди.

# 2 493
Аз пък обожавам тефтери, дневници и планери. Ползвам такива за ежедневните задачи и в тях си отбелязвам и игрите. Ако някоя игра ме интересува, т.е. наградите ми харесват, пиша нейния краен срок. Ако има повече тегления - нанасям ги на съответните дати. Така за целия период виждам кога мога да се включа с покупка/регистрация.
В съответствие с другите ми задачи за деня, си планирам покупките, дали минавам покрай удобен магазин, дали там са на промоция нещата и т.н.
Всеки ден отварям планера, така че няма как да пропусна нещо. Следобед с кафето обновявам информацията, драскам изпълненото и така.
С игрите в Инстаграм действам по същия начин, така че и стори на някой рядко пропускам. Като си видя на съответните дати, че трябва да има теглене, проверявам профила и сторитата.
Малко дълго стана, надявам се, че се разбира какво имам предвид. Може да е идея за някого.
Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 08:04 от White Peony

# 2 494
Божее, това си е играчка, но на кой както му е лесно. Аз си копирам линковете на чернова в мейла и там си записвам срокове, правила и тегления и си ги редактирам. И наградите си описвам на отделна чернова. Smile

# 2 495
  • Пловдив
Голяма съм бяла птица... И не, нямам предвид лебед Rolling Eyes
Днес пазарувах основно за месеца... Купих вафли...кутия вафли Споко, че мъж ми си взима за работа - играта е от 1.11
...купих плодова вода на децата, защото си носят с кутиите в училище - едва сега се сетих, че крайния срок беше до преди час Rage
И домакинската и ТХ вкъщи е на свършване, та се включих в Зева 4 пъти Joy  (в Метро имаше промоутърка и взе да ми обяснява за качествата на хартията... Набързо я отрязах като и казах, че от 15 година само такава купувам. Супер доволна, започна да ми обяснява за играта, а мъж ми само се засмя и ѝ каза, че е объркала човека - по-скоро аз на нея можело да обясня Joy)

Честити да са имениците!

# 2 496
Голяма съм бяла птица... И не, нямам предвид лебед Rolling Eyes
Днес пазарувах основно за месеца... Купих вафли...кутия вафли Споко, че мъж ми си взима за работа - играта е от 1.11
...купих плодова вода на децата, защото си носят с кутиите в училище - едва сега се сетих, че крайния срок беше до преди час Rage
И домакинската и ТХ вкъщи е на свършване, та се включих в Зева 4 пъти Joy  (в Метро имаше промоутърка и взе да ми обяснява за качествата на хартията... Набързо я отрязах като и казах, че от 15 година само такава купувам. Супер доволна, започна да ми обяснява за играта, а мъж ми само се засмя и ѝ каза, че е объркала човека - по-скоро аз на нея можело да обясня Joy)

Честити да са имениците!
Може ли малко информация за играта на Споко

# 2 497
Днес чакаме велосипедите от Теди!

А относно датите в томболата на ТМаркет - има нещо сбъркано там!Така и не разбрах кога теглят.

# 2 498
Вече 25 кода на Загорка и нищо ..

# 2 499
Станимир,ако не ти представлява трудност,пускай ги на всеки 10 страници,но някой път се пише доста и може да пускаш по 2-3-4 пъти за деня. 😂
Иначе да,не е хубаво да чакаме на готово,но поне ще избегнем 90% от въпростите може ли линк,коя беше играта и т.н. 😁

# 2 500
  • Пловдив
Може ли малко информация за играта на Споко
Разбира се Simple Smile
Играта е на Престиж (и ще е може би само за Метро) - с купуването на 1 брой вафла (Хипер, Троя, Споко или Престиж) участваш за 1 от 500 мешки. При регистриране на фактура, на която има закупени от гореизброените продукти за минимум 6 лева, участваш за 1 от 10 PS 4 Slim.
Играта е със срок от 1 до 30.11.
(не ми дава, да кача снимка от каталога Rolling Eyes)

# 2 501
Теди са започнали да качват печелившите

# 2 502
Теди са започнали да качват печелившите
Чакам ги с нетърпение. Да бяха пуснали поне live, късмет на всички за колелетата.🍀🍀🍀

# 2 503
Тези от Старопрамен не ме харесват вече Simple Smile Купих бира на промоция от кауфланд и с 20 кенчета си останах, а исках солницата, че ми се връзва с бурето Simple Smile

От Теди днес   beki8@abv.bg    е с Раница

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 09:47 от Boby_flowers

# 2 504
  • Пловдив
Аз тъкмо си получих рефлектора от Теди и сега като влезнах гледам и мама е спечелила един. Тъкмо ще има и за двамата племенници.
Късмет на всички за колелата.

Общи условия

Активация на акаунт