Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 148 598
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 2 505
Предлагам на Станимир понеделнишки да качва игрите. Другото е несериозно и ангажиращо да брои страници!

# 2 506
А аз как подягодите да регистрирам втора КБ като и двете са с един и същи номер от Била?!
Имат една седмица разлика.

# 2 507
Достатъчно е веднъж да се качват игрите, на който му трябват има отметка за запаметяване ( цъквате си я и ви е мирна главата) или да рови и да чете. Станимир не ни е длъжен да качва постоянно и да се занимава с нас.

# 2 508
  • София
Какъвто и ангажимент да поемат Станимир, Захарчето и всечки активни в темата, които се грижат да изсипват наготово започващи, завършващи игри, правила, печеливши, винаги ще има едни и същи въпроси. Какво, като са на 10, 20, 30 страница, все едно не може на 26стр някой да попита - "на коя страница бяха актуалните игри?" А да се ангажира модератор да ни актуализира първи пост няколко пъти месечно е несериозно. Така че - благодаря на всички доброволци, но не пооемайте нови и нови ангажименти, който иска - намира начин да си следи, каквото го интересува. А питащи вечно ще има.
Аз си ги отварям в нови страници в браузъра и си седят така, отворени, докато свърши играта (но така или иначе не участвам във всичко и навсякъде, само в игри за продукти, които и без това консумирам). А бележките наривам в една кутия и от време на време изхвърлям.
Изумявам се, обаче, колко подредени хора има - за мен би било огромен ангажимент да си записвам някъде каквото и да било. Дори и да реша да го правя, много скоро ще спра да се занимавам Flushed (Аз един месечен цикъл не мога да записвам, добре, че приложението на телефона пищи от време да време да ме пита този месец ще се отбелязвам ли, и пак го отсвирвам и после се чудя кога беше, има-няма 2-3 дена разлика слагам всеки месец Flushed )
Днес вече трябва да ми звъннат на Ная, поне се надявам де, че то тая раничка стана епична вече.

# 2 509
Има печеливши в Помбер.

# 2 510
С евридей какво се случва? Не трябва ли да има още 2 тегления?
Пращат имейли от помбер.

# 2 511
Учудващо този път много рано ги обявиха. Но отново ме няма. Какво чакаме още днес, че изключих от разочарование 😆

# 2 512
Здравейте, търся приятели в Приложението на Кока-кола. Пишете ми на лично, за да не спамим темата.

# 2 513
  • Димитровград
Печеля мече от Помбер. Получих имейл.

# 2 514
Чибо пращат СМС и ги има качени вече. Печеля кафе Simple Smile
На Помбер съм играла само първата седмица, че и там не ме теглят Simple Smile

# 2 515
От Теди днес   beki8@abv.bg    е с Раница
Благодаря ти, Теди много ме обичат, а малкият обича тях!

# 2 516
Евридей публикуваха печелившите.

# 2 517

[/img]

От каталога на #Метро.
Мисля,че са споделяни, но да споделя и Аз 😂😂😂

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 16:28 от danito921

# 2 518
  • софия
Силно се надявам тази седмица вече да си получим ваучерите от Ферри и Фантастико!

# 2 519
Евридей публикуваха печелившите.
Това не трябва ли да са за миналата седмица, нали 5 тегления по 10 печеливши... Днес не трябва ли да е 5 теглене

Общи условия

Активация на акаунт