Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 148 578
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 2 640
Дай линк

# 2 641
# 2 642
Хубаво пееш, сега разбрах защо толкова се вълнуваш. Blush

# 2 643
  • Пловдив
Хубаво пееш, сега разбрах защо толкова се вълнуваш. Blush

Благодаря ти!Занимавам се с музика от дете..Бях спряла едно 9г покрай детето и др проблеми,което ми костваше много.От год и малко уча в музикалнатя академия в Пловдив, спец Поп и джаз пеене и мога да кажа,че живея отново!Музиката за мен всичко след детето ми💗

# 2 644
  • Сливен
Тъкмо слушам песента...Направо докосва сърцето.....

# 2 645
  • Пловдив
Току-що Спиди ми донесе Плейстейшъна от Чупата.

# 2 646
  • Пловдив
Тъкмо слушам песента...Направо докосва сърцето.....

Наистина я пея с душа и сърце💗

пс Снощи в 22 поръчах барчетата от Силата и сега дойдоха,та даже и хапнах едно

# 2 647
Браво, Petq211! Трудна песен, изпята като по учебник.

# 2 648
Ако на някой му предстои ремонт на кухнята:
https://promo.veto.bg/veto-igra?fbclid=IwAR281vgrtP0ZVrKwHrcJmQn … h0JfGzrNb5uVv2LS4

# 2 649
Сега качих видео от мое изпълнение,от това лято е,в групата с награди във фейса🥰
Прекрасно пееш! От душа и сърце Two Hearts!

# 2 650
  • Пловдив
Браво, Petq211! Трудна песен, изпята като по учебник.

Благодаря на всички Ви за милите думи,разплаках се 💗голяма ревла съм си по принцип😁
Има много дълга история точно с тази песен и пианистката от клипа.
Тя не беше свирила от 15г,много е дълго,за това ще го съкратя максимално.Тази песен я направихме на прима виста,а бяхме се запознали едва преди 30 мин.Едвам я накарах да пипне пианото,по предтекст да ме разпее,защото трябваше да пея същия ден там..И воала..Просвири отново и за мен това значи много💕Музиката е Сила,любов,вселена..

# 2 651
Петя, разплака ме! Никога не се отказвай от пеенето! Щом на мен ми подейства така, а съм от трудните, нямам думи! Великолепна си!!!!!

# 2 652
  • софия
Получих си ваучера от Фери и Фантастико!

# 2 653
Петя, не откривам видеото. То верно съм руса... Искам да те чуя

# 2 654
Boat, как с бележка от началото на играта като всички им писахме и казаха ,че се нулират и не може повече да участват. Ако е така ще е супер! Аз тази седмица не съм участвала макар много да се яде в нас, щом 2 седмици не спечелих и да мрънкам и да не мрънкам това е. И бележката хвърлих. А в нашето семейство всичко се купува по 2 ,че с моят мъж мнооооого ядем боклуци. Преди купувах всичко на една сметка, покрай доста дами тук се научих да ги деля на 2 бележки. За повече ме е срам, макар че си плащам. А и аз ходя като няма хора сутрин в 7 и малко, но пак ме е срам.
И аз не знам, бележката ми е регистрирана на 6.10, цяло чудо е че я пазя 😉. Сигурно съм била резерва,  дори не съм проверявала печелившите. Ще погледна и ще се редактирам.

Намерих се в първо теглене, а помня че тогава проверяваха и ме нямаше. Най-вероятно съм била резерва.

Общи условия

Активация на акаунт