Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 146 929
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 2 910
  • София
Взех вафла Чудо, ама нямаше ваучер в кутията...освен ако е вътре при вафлите, ама не ми се отваря сега, че имам отворени сладки неща.
Би трябвало да е вътре, иначе сръчни ръчички ще отварят кутиите за проверка. Като тези на някой от служителите в Билата Люлин 5 - има ли игра на Престиж винаги всички кутии са видимо отваряни и лепени отново.
А вчера в Аванти на Славянска за малко да купя кутия Мираж с откъсната назъбената лента, на касата я видях.

# 2 911
Те кутиите им са добре затворени....

Отворих и найлончето, няма ваучер

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 17:22 от Bradley Cooper

# 2 912
  • Разпиляна във въображението
И аз да се похваля с ваучер от Била. Успях да си взема дубликат на касовата бележка. Ако някой иска информация как ще напиша. Голяма забава беше.
Ако искаш,ми пиши.Интересно ми е,пък и не се знае дали и на мен ще ми се наложи да търся дубликат някой ден.От коя Билла си пазарувала?

Става въпрос, ако някой подозира, че е спечелил, но не е запазил касовия си бон конкретно за тази игра. По регистрирания номер може с голяма точност да се направи дубликат.

# 2 913
Вътре при бисквитите беше талончето за играта не може да се извади без да се скъса целофана.
Сигурно при теб са пропуснали да го сложат при опаковането.

# 2 914
  • Пловдив
Искам да запиша гласът си за сем Адамс,но не виждам къде има място за качване на аудио,или видео?

Пс:Как да си поръчам и аз прекъсвач?
Мирсиии💖

# 2 915
Искам да запиша гласът си за сем Адамс,но не виждам къде има място за качване на аудио,или видео?

Пс:Как да си поръчам и аз прекъсвач?
Мирсиии💖
Ето линк https://m.facebook.com/SchneiderElectricBG/photos/a.173653024325 … 941377116/?type=3

# 2 916
  • София
И моя прекъсвач дойде. Куриера ме попита какво е, че имал още 10 за днес. Казах му и той щял да се регистрира. Grinning Чисто нов си е. От къде ще вземат толкова много бройки втора употреба?
След колко време дойде и преди това обаждат ли се за нещо? Защото ми изписа, че до 2 работни дни ще се свържат с мен. Чудя се дали след 2 работни дни да чакам пратка или някой ще ми се обажда за нещо?
Пращат смс In time и идва за 2 дни.

# 2 917
  • София
Лео Експрес носят Старопрамен. Чакам си дъската след малко.
Искат ли бележката?

# 2 918
Искат ли бележката?
Искат!

# 2 919
Искат ли бележката?
Искат!
Може ли снимка на дъската?

# 2 920
Аз си мислех, че е малко по - различен прекъсвач. Доколкото разбрах, трябват да се купят кутия и други прекъсвачи, за да стане нещо като комплект. Само един не ми върши работа и се чудя вие как ще го използвате, ама все пак съм невежа и не разбирам особено.

Явно принципа е на като "копчето и балтона".. Wink

# 2 921
Нямаше ли игра с Орал Б в момента?

# 2 922
# 2 923
# 2 924
  • София
И аз си получих дъската от Старопрамен. Много е хубава и ще ми е жал да режа на нея. Куриера от Лео винаги си сравнява номера и сумата на бележката.

Общи условия

Активация на акаунт