Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 146 941
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 2 955
  • Сф
Аз говорих сега със Загорка, отбелязаха си уж кой обект не ми е дал кенче Хайникен от играта , а е посочен.Ще пробвам тия дни във ФФ , които са посочени като участващи.(Хайникен е на Загорка, ако някой не знае, това за игратаТайната да бъдеш Бонд ) Включваме се, че мм е по бирата.От загорка- 16 на 0 Simple Smile
И глобул пускат мегабайти, че детето си е издумкало своите и ми предлагаха някакъв рутер вчера с план за 16 лв- абсурд! Та ще внимава тя повече, следващия месец, а тоя ще търка талончета за мегабайти - вчера пусна 1000.

# 2 956
  • София/Търново
Благодаря!

# 2 957
  • София
Нещо тая игра на Маги ми е странна. В каталога на Метро са посочени 80 хлебопекарни, с период 29.10-11.11.
Сега на сайта излиза, че играта е за всички магазини и с период 30.11.
Нещо не схващам. Бройките за Метро дали са отделни или са част от националната кампания?

# 2 958
Момичета, обадиха ми се от ин Тайм - Шнайдер са си объркали товарителниците и сега една дама от Сърница няма да може да си получи пратката. Дали са моят телефон, получих и смс.

# 2 959
Трябва ми помощ - имаше в предната брошура на Фантастико някаква реклама при покупка на 2 сока Куинс да се регистрира касовия бон и да се участва за барбарон.
Купих снощи и от се опитвам да намеря сайта, но не успявам. Нервите ме хванаха Simple Smile
Дайте идея къде може да е Simple Smile

# 2 960

Кошничката от Старопрамен. 🙂

# 2 961
Трябва ми помощ - имаше в предната брошура на Фантастико някаква реклама при покупка на 2 сока Куинс да се регистрира касовия бон и да се участва за барбарон.
Купих снощи и от се опитвам да намеря сайта, но не успявам. Нервите ме хванаха Simple Smile
Дайте идея къде може да е Simple Smile

мисля, че беше ето това, ама е свършила тази игра. С регистрация със смс.

# 2 962
Точно тази е Simple Smile благодаря, и аз се нареждам в групата на прецакалите се Simple Smile

# 2 963
Преди около 2 или 3 седмици имаше момичета, които писаха, че са ги избрали от Слънчице играта на Кауфланд през имейл. На мейла пишеше, че през тази седмица ще почнат да пращат кутиите, някой случайно да му е дошла пратка или поне отговориха ли ви на имейла, който ипратихте за адрес, защото във фейсбука им четох, че много хора не са си получили наградите

# 2 964
Преди около 2 или 3 седмици имаше момичета, които писаха, че са ги избрали от Слънчице играта на Кауфланд през имейл. На мейла пишеше, че през тази седмица ще почнат да пращат кутиите, някой случайно да му е дошла пратка или поне отговориха ли ви на имейла, който ипратихте за адрес, защото във фейсбука им четох, че много хора не са си получили наградите
Аз чакам кутия. Не са ми отговорили на имейла, но в него пишеше че между 28.10 и 05.11 да очаквам куриер.

# 2 965
Да и аз чакам. Предполагам, че другата седмица ще си ги получим, ако не, ще пиша на Пеньо. Smile

# 2 966
Има ли някой спечелил тази седмица от Тофифи и да не е получил обаждане? Питам за сестра ми, която е спечелила и никой не се е свързал с нея.

# 2 967
  • София
Аз не бях получила обаждане и преди малко се обадих. Първо не ме намериха в списъците и казаха, че са се обадили вече на всички. Провериха по-обстойно и след десетина минутки ми върнаха обаждане, че са ме намерили и ми поискаха данни за доставка. Звънях на този телефон: 0885 355 701
Има ли някой спечелил тази седмица от Тофифи и да не е получил обаждане? Питам за сестра ми, която е спечелила и никой не се е свързал с нея.

# 2 968
И аз нямам обаждане, писах данни на имейла им, но ще им звънна да проверя дали са го получили.

# 2 969
  • София
Да се отчета за проблема ми със Зайците, след дълги разговори през имейла, решиха или че съм права, или не им се занимава с мен и ми пратиха ваучер. Току що направих поръчка във фууд панда. Така, че съм доволна то поне това, като няма никакви други ваучери който мога да използвам.

Общи условия

Активация на акаунт