Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 68 022
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 135
  • Euskal Herria
Исках да се обърна някакси към теб, но виждам само някакви символи.
Хм, странно. И от телефон, и от компютър си излиза нормално. Или поне аз го виждам, но и другите не са казали, че не се чете.  YanaDG е никът ми.

Ужасно, ужасно време при нас - порои, ветрове... С предупреждение за жълт и оранжев код. Добре поне, че днес не съм с главоболие.

# 136
Благодаря,  Яна 😊
Странно, ето при мен как се виждаш:
Скрит текст:

Тук времето е чудесно, едно слънчево ... а аз в къщи, чистя, готвя, пффф Smirk бях чак се засилила към тристепенно меню. Добре, че навреме се сетих, че аз раздавам тиквените медали. Местата сред претендентите свършиха 😉

# 137
Опнала съм се на люлката,люшкам се и медитирам. Нека ми е зле!
Бърках едни питки със сирене за закуско-обяд. За довечера има боб с пушено. Най-много за дребната нещо да направя.
Хубава събота! 🤗🌺

# 138
Деня Х ми е... Дойде ми... Чувствам се самотно...
Чудя се... Кога е изневяра?... Когато е свършила любовта, брой ли се, дори и да си уж обвързан?...
Не за мен, по принцип изпадам в екзистенции като "зацикля"....
Знам ли... Чудя се... Чудя се и защо се женят хората... Чудя се и как живеят заедно с години... По 30,40..... Защо се лъжат, че са моногамни...
Animal Hear No EvilAnimal See No EvilAnimal Speak No Evil

# 139
  • София
Здравейте!

Попи, още дълги години да празнува РД баба ти и да се радва на здраве и семейство!

Ени, сподели, моля, за рязането на бретона. Аз съм с две леви, ама може като сменя метода да се получи.

Ай хубав ден да имате!

# 140
Попи да е здрава баба ти, щастлива е със семейството, което има. Ако знаеш колко много ми липсва моята. Тя си отиде на годините на твоята, но така и не доживя, за да види внуци от мен. За "роднината", липсват му първите няколко по седем години, постави го на мястото му.

Сирос, същото е като винения кебап, но без виното в него. Него си го кътам, за хладните вечери, които предстоят.

# 141
Как пък се падна до мен да седи. Минах само, че съм същата от бала, нямала съм развитие...

Благодаря, момичета! Наистина е голяма радост.

# 142
А, Дриймо! Нещо ветърО?  Мани ги тия екзистенциални въпроси. 🤗

# 143
Сутрин спите,вечер спите! Кво е туй нящо!?
Я се стройте!

Попи,застинала си във времето! Брачеда е супер.Навремето познавах един образ,дето дрънкаше такива небивалици.Питах го един път,на момента ли му хрумват ,мне толкова беше зле милия,че се призна,че си записвал и чакал удобен момент да го каже на някой.
Здрава да е бабата!

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 20:16 от krotik

# 144
Здраве желаем, господин генерал!
Първа с чаша вино.
Днес ми е винен ден.

# 145
Ан,тък Чироз! Наздраве!
Гледам Маските и тези от публиката подредени с маски със захват на брадичката,ей оня ден един младеж как ли не се мъчи,носа си да вкара там.

# 146
Аз съм на фермата + домашен екшън. Оммммм

# 147
Аз пия  ракиджос и ям лют чипс. Второто е супер нездравословно, ама...
Варя едно шкембе и се ядосвам. Този път изобщо не го уцелих - тънко е, много се сви, чак се чудя какво количество супа ще успея да спретна. Тая чорба у дома много се тачи, та обикновено зареждам най-голямата теджера, а сега  едва ще напълня една малка.

# 148
Уинд,  сериозна булка! Ако имаш Лидъл около теб, шкембето им е чудно.

# 149
  • софия
Аз съм на чашка винце и салатка. И гледам едно филмче. Да се оплача,че утре съм на работа, а как ми се иска да имах още един почивен ден.

Общи условия

Активация на акаунт