Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 68 027
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 150
Тая Ферма ще взема да я пусна онлайн да я видя.Не съм я гледала никога.
Ракия и чипс? Отрепа ме! И...това скоро не съм готвила.Обичам.

# 151
Сирос, имам, ама малки са им разфасофките. Flushed Трябва да взема минимум 3 броя. То лакомията .... От тази месарница все хубаво шкембе съм купувала, с това направо се излагат.

# 152
Точно, Уинд!  И аз вземам по три.
Крот, тоя сезон на фермата е тъп. Лош каст и тъп сценарий.

# 153
И аз не съм я гледала Фермата. На нова съм. 😁
Апнах малко саздърма и снежанка,нещо ми е кофти на корема,подула съм се.
Вино ми се пие,ма все забравям да взема,пък и ми се да е сладичко,че все ми киселеят. Дайте идеи? Кво да търся?

# 154
Хелоу! Бяхме на детски рожден ден. Кажете ми, моля! Като ходите на детски рожден ден, купувате ли букет за майката??  Вече 3-4 пъти сме единствените, които носят букет.
 Утре дребчо е рожденик. Подаръкът му се оказа дефектен.. утре трябва да ходя да го сменям. Пууууу.

# 155
Значи,пропускам и този.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 22:15 от krotik

# 156
Е Кроте,това пък каква щуротия е?! Да й вземат детето,щото не излиза и няма приятелки! 😳🙄 Не ми се вярва. Дано не стане. Иди и помогни ако можеш,ама пък ако не я познаваш добре,знам ли... Сложна работа.

# 157
И аз като Енито, верно щуротия?
Ени, аз вземам от местен производител с малка изба, товя за бялото и розето. Червеното си го произвеждам.

# 158
  • France
Това пък не го разбрах. От кога е престъпление да нямаш приятели? Особено когато имаш малко дете и навън се вихри пандемия. Flushed

Яде ми се нещо вкусно и калорично, но някой друг да го сготви.

# 159
Ее Сирос,произвеждаш ти,ама ние не сме разбрали. 🤪😂 То и тук правят,един познат на ММ му беше дал една бутилка с уникално червено вино,обаче ни е неудобно да искаме,защото пари няма да вземе. Та предпочитам да си намеря някое хубаво,лекичко,сладичко да си купувам.

# 160
Това е,майката е един вид а социална и не влияе добре на детето.В такива войни,явно се вадят всякакви доводи.

# 161
Пийк, ние другата седмица сме на детски РД и ще взема цвете на майката. За мен показва възпитание, това е празник и на майката, най-скъпото ѝ се е родило.

# 162
Отчет да дам ли? Гофрети тази вечер, но устисках само една да изям. Остана в хладилника тесто и за закуска. Превъртам някакво крими в момента, по Фокс кр., но не съм впечатлена.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 22:51 от Camille Clo ♥

# 163
То и аз съм асоциална. В 90 % от времето сме си вкъщи с детето. И да искам контакти, ми няма. И време няма. И за това дами вземат детето? Безумно ми се струва.

# 164
Аз от известно време не взимам цветя за майките на рождениците. И без това не ми е комфортно да подарявам цветя на хора, които не са ми близки, но откакто занесох цвете за майката, пък нея я нямаше и го дадох на бащата, а до него се оказа бременната му нова приятелка, съвсем се отказах да купувам цветя. Днес бяхме и ние на рд, даже не се сетих да взема цвете. Надявам се утре, когато празнуваме на дребната, да не ми носят цветя. Че не обичам и друг освен родителите ми и ММ да ми подаряват цветя.

Общи условия

Активация на акаунт