Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 68 031
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 165
На мен майката ми е близка, затова съм решила да й подаря. Няма как да знам кой от кого обича или не обича да получава цветя. Малко префърцунено ми идва, благодариш и толкова.

# 166
Майка ми винаги ме е учила да купувам цвете. Днес бях забравила и стигнахме до мястото и се сети, че мъжът и голямото одиха за букет. И аз го приемам като уважение към майката. Също го приемам като празник на майката. Не държа да ми подаряват на мен, но се усещам, че за пореден път сме единствените с китка

# 167
  • Оптимист по принуда
И аз нямам приятелки. Всъщност една имам,  но е далеч.

Подреждахме детска стая. Причиних си Икеа днес, опашката беше със светофар, бая си почакахме.
Напуках се с телешки кюфтета, а не ги обичам и сега пръхтя.

# 168
  • софия
Добро утро. Събудих се на ранина днес. Хапнах сега, пийвам кафе и ще чакам да стане 8 да почна да се оправям за работа.

# 169
Добро утро!  Това неспане ще ме довърши.

# 170
  • софия
И ти си се събудила рано-рано. Мен нещо не ме свърта тия дни,сигурно затова така не мога да си поспя.

# 171
Добро утро!
Мислех да доспя , след като нахраня малчо, но малко ми е развълнувано , та съм се ококорила.
Боги батко става на 3 , а все едно вчера го чух да проплаче за първи път Wink
Хубав ден на всички!

# 172
Как минава времето, а Пийк? Честит да е баткото!
Честита да е е на Попи "Сладоледката"!
Да растат здрави и усмихнати! Весел празник, момичета!

# 173
  • софия
Пийк, честит рожденник! Да ти е жив и здрав и много щастлив мъникът.

Редактирам се,защото сега  прочетох,че и Попи имала рожденничка- да е много щастлива и здрава и тя 🌸

# 174
Лети , лети! С тревоги, усмивки, нерви и любов Wink

# 175
ЧРД на Боги и на принцесата на Попи! Да растат здрави и уверени в себе си.

Чета ви но не ми се пише.

Тъкмо излязох от дупката с ония проблеми в работа, и влязох в друга , още по-дълбока дупка.
Нито ми се яде, нито мога да спя..нищо не ми се прави.

# 176
Малко префърцунено ми идва, благодариш и толкова.

Разбира се, че блгодаря и не им обяснявам, че всъщност не ми е приятно.

Пийк, да ти е жив и здрав рожденикът! Да расте здрав и умен мъж и да се разбира добре с брат си!

# 177
Благодаря ви за пожеланията ви!!
Тет, скоро да излизаш от дупката!! Не ми е естествено да си така! Как мина очния преглед? Може да си споделила , но не съм чела вчера и онзи ден внимателно.

# 178
Пийк, Честит да е Боги! Да е здрав и късметлия! Много радост и любов да му топлят сърчицето! HeartFlowers Four Leaf Clover
Добрутро, дами Kissing Heart
Тета, прегръдка!

# 179
Да са щастливи рождениците на Пийк и Попи!

Тете, няма да е все така...не ѝ се давай на пущината, винаги ще има за какво да се притесняваме, но нали знаеш, като са здрави децата и домашните ни, всичко ще се нареди. Hug

Добро ни неделно утро! Днес кроях планове да се видя с приятелка, но почти съм се отказала. В четвъртък ще си получа книжката, и ще си прибера колата. Ако днес тръгна с градския транспорт, ще провися по спирките почти два часа. С колата съм до там за по-малко от 10 минути, а днес автобусите са през половин час, с прехвърляне на два до там....става една. Cry Сега ми е неудобно да ѝ звънна, за да ѝ кажа, че съм се отказала. Не сме се виждали, откакто ми откраднаха документите, преди месец. Едно е да си говорим по телефона, друго е да се видим.

Общи условия

Активация на акаунт