Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 68 034
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 180
Така е..ама здравето го няма.
То ако беше друго..сама ще изляза от дупката след наколко дена самосъжаление.
Но когато е за детето и е свързано със здравето..излизане не предвиждам.

# 181
Добро утро!
ЧРД на Боги и малкото Попи! Щастливо детство им пожелавам!
Тета, споделена тревога е половин тревога. Ако искаш, сподели. За децата най-много се тревожим ние, майките и много често виждаме в най-черни краски страховете си. Личен опит.

# 182
  • France
Да са честити Боги и малката Попи. Много са хубави октомврийските хора. Birthday

Тете, няма да се даваш Hug ти си борбена жена.

Напоследък нямам сили за нищо, дано терапията с желязо да подейства по бързо

# 183
Тета,  с нещо да помогнем?

Фил, почивай си Hug

# 184
Честити да са рождениците! Много здрави,щастливи и послушни. 🤗🎂🎉
Тете,идете за второ,трето мнение. Не се сдухвай,ще се наредят нещата. Гуш! 🤗
Станахме в 8 без нещо. Дребната вече е на двора с баща си,аз си пия кафенцето.

# 185
Не знам..не знам.

Аз винаги съм разчитала единствено на себе си. Винаги. Каквото трябва ще го направя..този въпрос не стои на дневен ред изобщо...

Обаче...откакто излязохме от лекаря, тоя мъж веднъж не попита какво е казал. Това да поставяш на една плоскост здравето на детето ти, и състоянието на колата си, щото по пътя обратно това слушах как съединителя бил тръгнал, какво геройство видиш ли бил извършил нашия като ни прибрал, в очите му прочетох разочарование как тъй оркестър минимум не съм викнала да свири в негова чест...не знам просто.

Кротева да идва на адрес направо, с две лопати в багажника. И виж там,  вземи онез чорапи дет ги нарече за елека...тъй и тъй ще идваш тъдява, да ги съчетаеш нещата...

# 186
И твоята не е лесна.

# 187
Честито на рождениците! Да растат палави и щастливи!
Добро утро! Пия кафе и разглеждам сайтове за коли! Ще ми е необходима определено като падне сняг.

# 188
Тета,  в общия случай мъжете да така. Или поне тия, дето наблюдавам. Ей сега за операцията на детето, какво толкова ми вика? Е па нищо. Обаче има " късмета" този път, да види детето, излизащо от упойка. Стана блед като платно. Та действай си каквото трябва за детето и така.

# 189
Оо Тетоо,ща лепна! Аз реших,че нещо с детето. Ма я го зарежи,те не са като хората. Та едва ли ще те успокои факта,че всички са свине,ама поне да ти олекне малко. 🤗

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 12:45 от Anyyyone

# 190
С детето е точно...ама там не ми се говори. Не е само тоя преглед, има си и други проблеми, които ме карат да плача нащем и така.

Просто като капак ми дойде това с баща му. ..и го написах..но то не може да ме събори принципно.

# 191
Моят преди година тръгна една вечер да купува кола от друг град и ме остави с детето, което беше на 3 г.тогава, болно и с температура. А живеем в квартал на около 10 км. от града. Думите му  бяха - ти си оправна, ще се оправиш.

# 192
Ясно,но си пести нервите и силите,тоя ще го товарим в багажника. 🤗

# 193
Да казва Тета и тръгвам Hug
Тета, няма да плачеш Hug

# 194
Тук!
Тето,пращай локация.Да ти кажа,обратния вариант е още по досаден.Питане,ръчкане,дуднене,колата гадже е друга бира.За там роман мога да напиша.Детето ще порасне,ще се оправи,ма онуй дето е зараснало на криво...
Нищо не ми се прави,станала съм в осем и само се размотавам.Идея нямам кой ще го ядем днес.Хляб няма.Една цигара имам.Някой да ме ритне!
Добър ден!
Ени,теб те знам къде си,маршрута е ясен.

Общи условия

Активация на акаунт