Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 403
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
Днес ми е ден на куриози в работата. До момента имам 3-ма клиента с някакви невъзможни казуси. Ама като казвам невъзможни, значи невъзможни. На теория не може да се случи. На практика също. И ако не ми се беше случило на мен, нямаше да повярвам , ако някой колега ми разкаже, че му се е случило.

# 1 816
  • Пловдив
Уиш...ма много лоши идейки даваш Kissing Face Какаово от къде взимаш? Имам само кокосово у дома.

Панде, явно има и такива дни...

# 1 817
  • France
Кестените са най хубави на жар. Но при липса на къща с камина и във фурна стават. А кандидат свекървата готви най хубавата пуйка с кестени. Ммммм. Но май няма да я ядем тази година

# 1 818
И кокосово бива. Какаовото от Мистър Алмънд го вземам. Там има големи буркани, които излизат на цената на малките бурканчета от био щандовете.

# 1 819
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
любимия образ ми изчислява дата за пенсиониране и все по-нататък я измества гада му с гад.
била съм престъпно млада! ай ш'му се не види.
абе като във вица сме:
Цитат
искам да се оженя за млада жена, да си родим дете и да вземаме по 40 лв на месец.
вземи си пенсионер - ще вземате по 50.
само дето ние сме комбина и ще фалираме осигурителните фондове, като вземаме пари по двете линии.
ако видите дупка в бюджета, да знаете - от нас е. Wink

опитах се да питам в една фирма за консултации - 8 лева платих, не можаха да ми отговорят на въпросите.
за какво ги дадох тези 8 лева и аз не можах да си отговоря. Sad

# 1 820
Ейй, ужасни сте значи. Аз пък имам едно “нахапано” кисело мляко в хладилника и отивам да си го взема. И няма да ви чета повече до след вечеря.

# 1 821
  • Euskal Herria
При нас вече инсталираха павилионите за печени кестени.

И в магазините има  (сурови). Ама и аз не ги ям, миналия ден моят мъж си купи една мрежичка, както иска, така да си ги приготвя.

# 1 822
.....
опитах се да питам в една фирма за консултации - 8 лева платих, не можаха да ми отговорят на въпросите.
за какво ги дадох тези 8 лева и аз не можах да си отговоря. Sad
Решено! Ще се преквалифицирам в консултант!

# 1 823
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ш'умръ бе!
това дали е снимано във фантастико на коперник?

# 1 824
Добри, баш Фантастико е. Joy

# 1 825
Окулярите ме кефят Joy

# 1 826
Иииииииии, начиииииии, Шушани такива гадни стеее!! Почнаха пак за ЕдЕне да пишИте, нИ вИЙ срам!!! Повтарям си кат мантра-няма шоколад, няма шоколад, няма аааа!!!! Ма вий ся тука, ве!!!! 😀
Метнах картофки с наденичка да се пече, а язе ша сЪ вапцам!!!!
Ай до после!!!

# 1 827
  • София
Аз вече за втори шоколад мисля. Laughing Animal Pig

# 1 828
Довечера ще е Великото Муане...ми се струва. Тъй ми се подава Joy

# 1 829
Аз  тази вечер ще вечерям скромно 2 кренвирша с кашкавал. С чаша вода. Утре заради сутрешните изследвания. Мъка.
Само ще ви чета и ще се облизвам.

Общи условия

Активация на акаунт