Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 406
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 1 800
Аз вчера ги взех на 7 лв за половинът, той ги харесва. Вари ги обаче, че на нас печени са ни сухи.
Най - вкусни са в пълнена пуйка Smile

# 1 801
Аз най-обичам пълнена пуйка, ма с кюфтета Joy

# 1 802
  • софия
Цифричке,да оздравяваш бързо Hug
Аз кестени никога не съм яла. Ама как ми се  ядат пържени картофки със сирене сега, ама дома картофи няма сега. А пуст мързел-не ми се ходи до магазина. Ще си ги сънувам май.

# 1 803
  • София
Много обичам кестени, и печени, и варени. Харесвам по-малките, като че ли са по-сладки.
Печените трябва да се белят докато са горещи, иначе вътрешната ципа остава. Пред да се пекат се цепват откън "острата" страна.

# 1 804
  • София
Дари, утре като отидеш на работа ще си купиш от МОЛа картофки .

Аз от сутринта се опитвам да си внуша, че не ми се яде шоколад. Не става. Май ще взема да си купя. Току виж ми мине вече трайната липса на апетит. От един месец не ми се беше дояждало нищо, а сега шоколадите така ми се усмихват. Халюцинирам ги.

# 1 805
  • Пловдив
Като каза шоколад се сетих, че съм купила сухо мляко и имам рецептата на мама за домашен течен такъв Ill  Ама не съм се наканила, че все нямам време. А и ме е страх, че ще си го ближа сама...мойте не са шоколадови ич.

Тъй...да се оплача аз...оня ден искам да си купя кафе капсули. Препоръчан сайт, не съм го ползвала. Поръчвам и ще плащам с картата. Сумата е 20лв. Чакам динамичната парола, бави се...вкарвам я и ми я отхвърля. Пускам нов опит пак така. При второто въвеждане обаче веждам, че под кода за паролата има изписана сума на покупката 250Е Dizzy Face  Отхвърли ми и тоя опит. Звъня бърже у банката аз...имало опит за теглене само на 10Е и някви центове. Сумата уж беше в лева...каша.Добре, че другото не е минало, че...щях да пия бая солено кафе Flushed
Снощи в магазина не успях да платя с тая карта...Днес пак звъня. Оказа се, че след тая случка са ми я блокирали служебно. Момичето ме посъметва да си извадя нова, че отблокират ли я не се знае знай ли се Grin  Какичка ще остане без заплатка...Пази Боже! Та тъй...ся ше избегам по-раншко да видя ква ше я сътворя. Ще питам дали Уникредит има виртуална карта, та да си реша тоя проблем.

Идея за вечеря нямам никва. ММ си има сърми от майка си, лесен е...

# 1 806
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
шоколада е гаден. пробвах вчера едно парченце. Wink
но картофените кюфтета...
и кестените....
и рибка не бих отказала....
личи ли, че не съм обядвала?

# 1 807
Мистик, и що плащаш с карта че и предварително. Капсули под път и над път. Намери сайт с наложен платеж. От непознат сайт пък абсурд да поръчам нещо дори с наложен платеж.
Ей, голямо модно е да мяташ картите наляво и надясно...явно. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз съм проста и старомодна и само с кешовица оперирам..обичам шума на парите  Laughing

Добри, що не ядеш а се мъчиш...Аз си нося и още в 10 разгъвам дисагите, не мога аз гладна да стоя.

# 1 808
  • софия
Kартофени кюфтетаааа 😍 Мале сега  и тях ще сънувам нощес😁

# 1 809
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ми не си взех. а време за обяд нямаше.
Sad сега подозирам, че ще се нашмугам...

дари, да ти кажа къде има страхотни? Wink на, да не ги мислиш Wink

# 1 810
Еййй! Не се траете с тези кестени! Нямам кестени. Ставам да пека фъстъци.

# 1 811
  • софия
Пандичке,дано мине липсата на апетит. Моята трая към месец, за щастие отмина и пак ми се преяжда какви ли не.

# 1 812
Ти си готова и дюлята ми да изрупаш..нищо че не обичаш. Хич няма да подбираш довечера...

# 1 813
  • Пловдив
Еееех, Тета...кога ще станеш модна и ти? Money  Кешовица вика...аз пък не я обичам. Кат си имам карта що да не я ползвам? Да си играя на теглене от банкомата ли? Simple Smile

Уиш...що ме подсети ся за фъстъци? Relaxed  Един приятел викаше...кат има кола и фъстъци друго ми не требе Laughing Туй по повод ходене на гости.

# 1 814
A, Мистик, аз мога да те подсетя, като правиш течния шоколад, да мушнеш смлени печени лешници в него. Става Нутела един път. А, ако вместо краве масло, бухнеш какаово...ммммм!

Общи условия

Активация на акаунт