Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 409
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 1 785
  • France
Ооо, вие ако знаете какво струпване има в нашето даскало. И то вътре в коридора. ... хич няма да се шашкате от няколко родители навън.
Много ми се яде китайско. Има симпатично ресторанче точно срещу блока, ама не смеем.

# 1 786
  • Somewhere in the World
Oфф, нещо ме болят гърдите и кашлям. Нямам сливици и винаги ме удря директно...и естественно ММ е виновен! На него му е все топло и снощи изключил парното. Сега ЛЛ не вдига, та ще ходя до аптеката да се лекувам - да му се невиди, точно преди рождения ми ден да се докарам така.

# 1 787
Настинала съм. Чудно къде, като само в нас си седя. Мъжът ми вика, че е от терасата, дето все седя да пуша, ставало било течение.

# 1 788
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Настинала съм. Чудно къде, като само в нас си седя. Мъжът ми вика, че е от терасата, дето все седя да пуша, ставало било течение.

Trollface  чета "бяло течение" и се чудя на акъла на джъстината половинка.
после се чудя на моя акъл. Wink

и се оплаквам от вас, хиени лукави. мине се не мине и хоп, някоя спомене ядене.
а на мен ангелът ми е слаб. пък и кестени много обичам...

# 1 789
Недей изопачаваааа....едене не сме рекли. За плодове си хортуваме. Кво ядене...

# 1 790
значи само сте намекнали, или съм ви прочела мислите. Simple Smile

# 1 791
  • France
Добре, че си ти, Добри, да ми напомниш, че имам кестени за печене. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 792
Фил, не ти ли стават сухи печените?

# 1 793
  • France
Не и така си ги хрускам.

# 1 794
На 5.20 лв мернах с периферията, че има кестени в зеленчука като вземах дюлите. Пече се, разбрах. После как се процедира? Кой туй нящо, какъв вкус има...соли ли се, какво се му се прави, че да стане за едене, че тъй кат го гледах, не ставаше Ич...

# 1 795
  • София
Мда, плодчета моЕ да плющим смело.

Тете, слагам в тенджера под налягане и варя. Аз подправка никаква не слагам, даже  и сол. Печени не ги харесвам.
Моите ги взех за 5.50 лв на кг., едри, хубави, мммммммммм.

Прити, Цифричке, бързо да ви минава! Аз вече повече от месец се влача с около седмица разстояние между двете настинки/вируса (не знам кВо ми се лепна, защото ОПЛ го е шубе да ме прегледа и предпише лечение, така че се самолекувам, но не било корона щом нямам Т, значи да не се притеснявам рече доки, ще мине).

Редактирам се, защото сега забелязах какво чудно дълго изречение съм спретнала в скобите и нямаше как да не го отбележа. Е , поне някакви запетайки съм турила за разкож пък колко е грамотно няма да коментирам).

# 1 796
Белят ли се или? И после при Зъбарев ли се ходи..как....зъбаци остават ли здрави?Laughing А какъв вкус имат-нещо като варенн картоф ли, що ли?

# 1 797
  • София
Аз си ги беля в чинията когато са вече сервирани за ядене. Може и със зъби да белиш Laughing, може и с нож, а ако се разпукат хубаво, направо с пръсти. На вкус не мога да ги оприлича с нищо ей така на прима виста. Ако се сетя, ще пиша. Леко сладнят.

# 1 798
  • Пловдив
На нищо не ми обръщат на мен...никъв вкус. Печени опитах. Едно хлебно стои...ц. не е мойто.

# 1 799
който не ги харесва, да ми ги изпрати.
ма@@@ му, най-еФФтини ги видях на 8 лЪва, едни никакви. едричките бяха на 12. Sad Sad Sad

печени ги обичам. и да миришат на изгореличко, ама няма...

Общи условия

Активация на акаунт