Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 374
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Пловдив
Laughing Ill
Абе...мани тия китки ти викаме, ти ся...Сипвай и отваряй джама.Ще долетим.

# 1 921
Мойто пиене къде е....не го видя. Май в чашката с китките е 😆

# 1 922
Тето,от толкоз пиене,ти вода ли,ма?Калпазанка!

# 1 923
Ми вода..че кат се напия, много мърморя. Дет се вика-изцяло друг човек ставам 😄😄😃

# 1 924
Нищо, Тето. Ти ще мърмориш, ние ще се правим, че те  слушаме Stuck Out Tongue Winking Eye
Добър вечер!

# 1 925
  • France
Притеснявам се какво ще каже Макарона тази вечер.
Добър вечер и от мен.

# 1 926
Ще каже, че ви затварят,  ама ти не го мисли,  пази се само. 🤗

# 1 927
  • Пловдив
Уф...честно да ви призная аз искам да си постоя у дома. Може да ви е смешно, ама не ми се работи.
А днес колежката ме ядоса кат взе да ми се фантазира как ние сме нямало да спрем работа, нямало как...то толкоз неща имала тя да прави, чееее...Angry Аз и казвам, че спокойно може с идване за няколко дни да се свърши квото има, а тя-не...да е велика и незаменима все! Ей...тва кат остарее човек и откача, начи.

# 1 928
Елиф, жива,здрава и щастлива бъди! Пари за всичко останало  и сбъднати мечти!
Аааа, студ не студ, вали -не вали оставям прозореца отворен - та гълъбите от Испания и морето да намерят пътя до мен.
От Яна чакам сладкото, от Кротето 3 вида алкохол и всичко ще е на 6.
Стискайте палци, че има за какво. Пих едно питие - малко рИкия, сега с вечерята ще си налея и малко вино и лягам да спя. Дано утре всичко да е наред.

# 1 929
Ох не знам... С това продаване и купуване на книжки е страшно,а за възрастните ми се иска да се въведе някакво правило. След определена възраст да минават някакви тестове ли,не знам. Моята случка е пред училище. Да пази Господ,ама си представих как някое дете пресича зад колата,като си мисли,че дядото е спрял,а той бие задна... 😣😔 Не ми се мисли! Не може на 70+ да карат,опасни са и за себе си,и за околните.
Аз съм още по-радикална, Ени. Не може да се дават книжки до живот. За шофьорите до 50-годишна възраст трябва да има изпити на всеки 5 години. Между 50 и 60 г. - през 3 години. Над 60 години - всяка година. Или нещо подобно. Сега някой може да вземе книжка, да не шофира 20 години и да има пълното право след тези 20 години да седне зад волана и да потегли. Идиотщина.

# 1 930
  • София
Wind, стискам! Flowers Four Leaf Clover

Боли ме кратунката мен и броя минутите до края на работния ден. Много празно трябва да е в тази моя глава - мислите ми буквално кънтят в нея. Жалко, че няма копче да си изключа мислите. От последното се оплаквам.

# 1 931
Така е,ама кой ли ни пита нас?! Да ни пази Господ,пък друго няма какво да се прави.
Да се свършва тоя ден,чее бахти куция. 😂
Апнах,пийвам и аз ракиджос,а една баклава ме гледа примамливо от кутията:

# 1 932
  • София
Хайде, всички ли извадиха лигавниците? Почваме. Даже тази вечер окъсняхме с яденето.

# 1 933
  • France
Ммм, баклава! Примляс!

# 1 934
Баклава,  моля ти се Smiling Imp да беше пастърма.... Grinning
Уинд, каквото трябва,  ще е наред 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт