Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 332
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 2 040
Ша изгина ви казвам с тоя фейс! До преди няколко месеца ми предлагаше да харесам,да се сприятеля с една психоложка,подозирях все близки и не близки,че са я насочили и няма да миряса,докато не призная,че съм куку.Ма не..от няколко дни,некой реши,че съм самотна.Туй сигур щот вися тука и не пиша за бебета.

# 2 041
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
уиш, какво се оплакваш? нали не ви кара "Господинът" да тичате две минути в спокойно темпо, а после една минута спринт! Wink
като чух, че трябва да търчи из нашия маломерен Версай изревах като змей.
казах му, че ще подпиша двойката, само да не вземе да бяга на място, че иначе като нищо ще пробие пода, та и мебелите на комшийката ще трябва да плащаме.

кротик, а на мен все уголемяване на пениса ми предлагат... Wink

# 2 042
Wish, а защо крещят по време на тоя тест? След есетата по физическо, които имаше моята да пише, нищо по този предмет не може да ме учуди.

Вече не знам кой ден съм с главоболие. В неделя пих хап, като цяло е поносимо, но е там. Хормонът ли ми е мръднал, другата седмица трябва да проверявам ЩЗ и да видим дали ще променям дозата, подозирам, че е от това. Но пък нямам други оплаквания.

# 2 043
  • Пловдив
Веси, ето туй е Simple Smile

Лесно кремче, ама с модерно име. Уф, ама съъъъм...патка! Ся се сетих, че забрайх течната сметана в крема Flushed сипах само пр.мляко и желатин. Уф, ама съм бърза и аз Joy

# 2 044
Как защо крещят, Попи? Подсказват си и всеки вряска на другия, че е тъпак и това не е верният отговор. Ей, ако ги държат затворени до пролетта, или в затвора, или в лудницата ще завърша! Целият квартал разбра за тоя тест!

# 2 045
Есета  по физическо! Dizzy Face Припадам 🤯 О*Рахал!
Крот, и при мен така. Запознайте се, та се запознайте.  Е сега!

# 2 046
Пийк,нямаме Джъмбо,а и време нямам. Не дават “много” торти,само ако много държа,но като не е и на самия ден,по-добре не. Тъй каза госпожата. Сладки,бонбонки нещо и това е. Ми още по-добре. 😁

# 2 047
Хах,Добри за пениса бая ще се нявият и без това сума ти мъжки работи вършим.Днес на една и казах,че съм си глътнала заебина и ич ми не е,клепа две минути,мисли и рече,ако и туй дет си мисля,дай едно хапче.🤣

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 20:50 от krotik

# 2 048
Комшу Мистик, мятай, у Кършияка сме! Или го прати по маршрутката 😀😀😀

# 2 049
  • Пловдив
Комшу Мистик, мятай, у Кършияка сме! Или го прати по маршрутката 😀😀😀
да мятам ам съм в Тракия аз Wink а и с тая забравена съставка ич незнам ко ша се получи Simple Smile

# 2 050
Пийк,нямаме Джъмбо,а и време нямам. Не дават “много” торти,само ако много държа,но като не е и на самия ден,по-добре не. Тъй каза госпожата. Сладки,бонбонки нещо и това е. Ми още по-добре. 😁
Аз си го спестих. Достатъчно се охарчихме за рождения ден с приятелите.
Аз правих бисквитена торта. Малкия най- доволен Wink И комшиите почерпихме.
Скрит текст:

# 2 051
🤗😍 Сладурче! И аз бих била доволна. А и моята Синеочка ще е,дечицата се радват на всичко. Те са чисти душички! 😚

# 2 052
Доста време се опъвах срещу о'рахаленото приложение на Лидъл и миналата седмица се навих да си го инсталирам. В понеделник рекох да си взема карначета с него. Бях на касата, когато ми звънна дружка. Докато нямах приложение не спираха на касата да ме питат ползвам ли го. Сега тази мълчи като партизанин, вместо да каже: "моме, приложение ползваш ли, ай стига си говорила по тоя телефон". Както и да е, взех си карначетата на редовна цена, защото съм заплес. Вчера с приятелка отиваме пак на пазар и отново взимам карначета, но и други неща с отстъпка. На касата касиерката ме пита имам ли приложение, да го маркирам. Цъкам аз и гледам жената пред мен ѝ подава пет лева, плаща си. Питам, аз на жената на сметката ли сканирах кода? Касиерката - аз помислих, че сте заедно. Върна ѝ ресто и ме кара пак да сканирам кода. Направих го, както и сметка от 50 лв. После на кафето си проверявам скреч картата дали печели и гледам, че ми излиза само сметката на жената, но не и моята, не е отразило приложението. А след моята сметка, го маркирах и на дружката ми, всичко точно при нея. А аз съм си платила всичко на редовна цена. И си викам, дали утре да не ида трети път за карначе, ей така, за късмет. Joy
Днес ми дойде шалтето за спалнята, което поръчах във вторник. Много е хубаво, но благодарение на него установих, че спалнята ни е по-голяма, отколкото си мислех. Joy Не пия хапчета, но учудващо, приемам цялата ми каръщина с усмивка.

# 2 053
Дара бе! Joy

# 2 054
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ш'умъ бе!

Горинич младши идва от неговата стая да пита за песен. стара била, нямало начин да не я знаем, била от "нашето време".
започва с "а-аааааааааа-а!"
а бащицата я позна, мамка му!

Общи условия

Активация на акаунт