Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 319
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 2 055
Natael-1485,мисли!

# 2 056
И преди да стана майка и сега като чуя майка да обяснява "ние ядем/спинкаме/пишкаме/ и т.н" и ми се гади, сега просто мога така по образно да си я представя въпросната майка как си самослага памперса и твърди че й е удобен. Така де щом на тях им е удобно, трябва и тя да е пробвала дали запазват д-то сухо наистина.
Положението е О'Рахал. Innocent  Laughing
И да се оплача попаднах в някаква маминска група във фейса незнайно как и сега трябва да се самонакажа, че идея си нямам за какво говорят тез жени и какви са тез плюсчита. Flushed
Наздраве от тераската, студено ама спокойно.

# 2 057
  • Бургас
Чак пък да ти се гади!Понякога така си говорят младите майки.На никоя не и е лесно!
Много ги е страх майките във форума да не влязат в клишето.

# 2 058
Това с плюсчетата го знам. Едно плюсче е една седмица. Т.е моя син е на 3 месеца и 3 седмици..по тяхному 3+++ Wink
Аз никога не съм говорила в множество число с изключение , когато казвам, че сме спали. Когато съм го/ги приспивала , а всъщност аз съм заспала с него (тях) Wink
Ама майка ми много говори в множествено число, чак я поправям

# 2 059
Славка, от никакви клишета не бягам, само от едно ми се иска да избягам (че всички майки са недоспали) ама мамин сладък не е съгласен с мен и съм недоспала кукумявка. Ама да, тъпо ми е и ми се гади от превземки. Детето не е притурка, то си е отделно човече и ако то е яло/спало/играло на някоя игра и т.н, означава ли че и аз съм яла или играла, да най-вероятно съм спала обаче Grinning И ако то е добре и си спи тихо и спокойно примерно, а аз съм пред нервна криза, то ние какви сме?
Благодаря Пийк, наистина не го знаех.

# 2 060
Мъжът ми много се дразни като го питат " растете ли?". Той винаги казва " аз съм достатъчно пораснал. Сега е техен ред да растат" Wink

# 2 061
Добро утро, момичета!
Веске, изпреварИх те, душко 🤓
Кафета, цигари и хуквам по задачи.
Бабълс, много ме кефиш 😍
Лек петък да имате всички 🍀

# 2 062
Даро..много си загубена. Поне 15 минути трябва да има между две цъкания на приложението. За това не ти е отразило.
Не губете кураж за следващият тираж 😄..както се казваше едно време...

А добрутро ви...

# 2 063
Добро утро!
Днес трябва да купя чаши за вино и ракия, че нямам достатъчно, а утре и аз, като Ени имам едно Хелоинче (най- интересното е, че не само децата, ами и мъжете са ни на една и съща дата раждани). Ако не намеря нещо подходящо, ще пиша на гостите всеки да си носи чаша(шегувам се, естествено, но мога на бъзик да го пусна на най-близката ми приятелка де). То и без това съм поканила прекалено много хора за големината на хола, къде ще ги събирам не знам, така, че чашите не са такъв проблем, все ще се изпие виното и ракията в нещо. Ще има и дечица на мои приятелки, с които детето ми е свикнало. То все едно е  моя рожден ден, но тя още е много мъничка и от другата година ще и направя празника само с дечица, когато вече разбира.
Хубаве ден на всички, че мен днес ме чака голямо пазаруване!

# 2 064
Ау, Добри! Горинич е мой човек! Това е една от най-великите песни евър!

# 2 065
Как кротко си вали.Един руснак кара колело,шапка идиотка и бели гумени ботуши до коленете.Спрете земята,искам да сляза!
Добро утро!

# 2 066
  • Пловдив
Добро петъчно...днес кафе в бяло Wink

Супер, че е посл.ден, че да отдъхнем малко...нищо планувано нямаме за уикенда, а ми се ходи някъде...

# 2 067
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ау, Добри! Горинич е мой човек! Това е една от най-великите песни евър!

слънце ми е той, но понякога ме кара да искам да се гътна.
като тази дутрин например. какво ти сутрин - сред нощите си беше!
навил си часовника за 5:30, за да има време да преговори!! разбирай - да поиграе на компютъра преди часовете. звъни оная ми ти гад половин час, ама нали е  друг часовник - не нашия, друг звук - не тоя дето съм свикнала...
по едно време ми идеше да ида у комшиите да ги разбудя, а то!   наш Горинич. спи с глава върху часовника и не го чува!

омммммммммммммм...

# 2 068
  • Пловдив
Добри, ам те днес са във ваканция...къв преговор и кви часове? Simple Smile

# 2 069
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
така беше обявено снощи. но без да се уточнява в колко ще звънне пущината.

Общи условия

Активация на акаунт