Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 321
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 2 085
  • Пловдив
Ох, Тет...олекна ми Kissing Face Щом Ваше аристократично Величество удобри мога да дишам Simple Smile

Мамче, тъй е...тихо мълком всичко се покачва.Цени, сметки и т.н...само заплати в тая криза ниой не вдига.Ама то дано продължим да си я взимаме цяла, че нас ни резнаха пролетта....и не само...

# 2 086
Интернетът от няколко дни ми е супер зле. Днес чакам техници, но си скъсах нервите, защото щерката от сутринта е на онлайн школа. Тъкмо захапе нет-а, учителката няма да я пусне в стаята. Насича, чува се като от варел. Аз работя с бисквитка, накрая ще ѝ я дам на нея, поне от математиката да хване нещо. По няма и 10 деца са в школите, ама не може да са присъствено, защото са от различни класове. Все едно в ресторантите всички посетители, които са на 1.5 м. (уж) са все от един клас. О'Рахал е от сутринта положението.

# 2 087
Купувам си карта сабалям, само аз съм в салона на автогарата, една кУза кат дойде и кат шал ми се оплете на врата и ми кашля. Еййй....ще взема с една сопа или остен да ходя бе, и с кеф ще ги боцкам, боцкам..и пак и пак...боцкам..боцкам....влудяват ме, профанизира се нацията еййй, свестните и Ентелигентните все повече намаляваме, намаляваме....

# 2 088
  • София
Сите ние тука със сходни виждания викам една губерния са си спретнем.

# 2 089
Да..... и аз ще я ръководя ... Joy
Вие ще ми въртите ежковци, кифтенция, аз ще мърморя...вие ще ми бутате кифте в устата и аз ще млъквам....и тъй ще си живеем спокойничко Smiley

# 2 090
  • София
Аа друг ще е по кюфтаците.Grinning

# 2 091
Аааа..че разберете се там, аз съм ларж...то кат ви чета, всичките сте сръчни в кухнята, освен мен...тъй че все ще съм на кяр.........

# 2 092
  • София
Със симптоми, без симптоми от фирмата ни задължават да си правим тест!

# 2 093
Не ги поемат те? Или...
Много гадно тъй...

# 2 094
  • София
Не ги поемат те? Или...
Много гадно тъй...
Поемат ги, поне в това отношение няма проблем, ама то както вървят нещата цяла зима ще изкарам пред лабораторията🤣

# 2 095
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на нас никой не ни иска и не ни дава тест.
Sad мамка му и на работа има случай, и на детето в училището...
ще му платим един тест в понеделник, но защо да е така.

# 2 096
  • Пловдив
Чакай, де...ся...не се шашкай. Що пък тест? Детето в контакт било ли е с това дете?
Недей да бързаш.

# 2 097
  • Оптимист по принуда
Какво ви става с тези тестове, няма смисъл да правите без да сте изчакали поне 10на дни. Като се тествате на втория ден и излезе отрицателен, върнете се сред хора, а после развиете симптомите, какво като сте се тествали. Към края на периода, направете си тест за всеки случай, защото има каращи го безсимптомно и така.

# 2 098
Dobri, какво точно ще ти помогне тестът? От тях има смисъл в колективи, за да се спре разпространението. В класа - вие ще направите тест, 20 човека няма да направят. Отделно ако няма симптоми, ще видиш по-скоро (-), което не значи, че на следващия ден няма да има вече симптоми. Все пак ти не си Краля Слънце да правиш тестове 2-3 дни поред. Ако имате контакт с някой в рискова група - тогава също разбирам да правите тестове.

При положение, че в момента достъпът до медицинска помощ е силно затруднен, аз без симптоми тест довроволно не правя. И да излезе (+), това означава за всичко, което ми се случи, да разчитам на 112 само и единствено.

И последно - сега разбираш, че около теб има заразен. Около всеки има поне от 1-2 седмици и ще има още дълго време.

# 2 099
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

в училището има доказани положителни деца и учители, някои от тях са преподавали на Горинич.
пуснаха ги ДО и е десет дни у дома, излизам само аз, за работа.
всички и деца и учители могат да се върнат на училище без тест, когато изтече срок от 10 (14) дена.
в работата е по-сложно, колежка е карантинирана заради положителен тест на мъжа си. от миналата седмица е със симптоми. за РЗИ е здрава и може да се върне на работа без тест, когато изтекат 10 дена.
самият тест няма да помогне, но ако има нещо няма да го пусна на училище и ще запазя класа.
хубаво би било всички в класа го направят за общото спокойствие, но се съмнявам.

Общи условия

Активация на акаунт