Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 313
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 2 100
  • софия
И при сестра ми има случай-колежката от офиса й,от нейната стая точно. Сутринта ме събуди в 8 да ми каже,че са ги пратили вкъщи и е под карантина. Чудя се кога ли и при нас ще стане нещо такова както напоследък шефът все ни събира по няколко офиса накуп. Е вчера пак искаше да прави събрание-демек 30 и кусур човека в салона на офиса един до друг насядали и половината без маски. А миналата седмица прави вече такова събрание. Като чух за новото и като взех едно горно До и а да видите как набързо смени плана и каза,че ще е по телефоните събранието. Аман от хора де не се замислят грам.
Момичета,правих сега някакъв кекс по клипче пт интернет-не можете да си представите какъв бъркоч стана,ужаааасен 😁 Останах си гладна ех.

# 2 101
Добри...да си изкара карантината и го пускай  след 10-те дена ако няма симптоми. Ако има нещо /дано не!/, в тия 10 дена ще се покаже.

# 2 102

Момичета, черпя ви по една торта със следобедното кафе. Абстрахирайте се от външния вид и омазаната тава, ама толкова си мога 😆
Бишкоти с крем от закв.сметана и течен шоколад и банани.

# 2 103
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
официално не са в карантина.
училището взе решение за ДО на един седми клас и на два пети, когато още не се знаеше за положителни деца и учители, а само за контактни на контактните.
след това се омаза работата и сега се предполага, че първите пуснати класове са чисти, а за другите не се знае.

# 2 104
  • France
Мляс, мляс. Прати ми едно парченце по пощата, плийз

# 2 105
Ооо, JustMamma, благодаря 😍 Вкусотия!!!
Само като прочетох и ми потекоха л...те
Недей ми праща, няма да ми стигне 😂

Искам вече да свършва работния ден ...
Кой прави като мен, четвъртъка-почивен, а петък на работа 🙄

# 2 106
Мамче, бравос!
Аз казах О*Рахал на работата и хлопнах кепенците. Ай ще му се невиди!

# 2 107
  • Пловдив
Ей, Сирос...и аз искам кат теб Relaxed Да хлопна и дим да ме няма!

Добри, не се коси...и малките ще ги пуснат ДО...Надали ще се върнат във вторник.

Мамче, начи...кат чуя шоколад и ида Nerd Баклава не ме съблазнява, ама торта Гараш-100%.

# 2 108
Дано да не ги пуснат ДО. Малките де. Здрави деца ще изпозатворим вкъщи...

# 2 109
  • Пловдив
Дано да не ги пуснат ДО. Малките де. Здрави деца ще изпозатворим вкъщи...
Е...а дано, ама надали...
Те големите да не би да трябваше да ги пускат?

# 2 110
Ми моето не ходи ни на барче ни в стаите на др.класове..да ти кажа. Твоето?

# 2 111
  • Пловдив
Айде ся...да не издребняваме...и моето не ходи в лафката.И също са в една стая.Ама всички си обичаме децата и ни е страх за тях...та това няма общо.

# 2 112
не се карайте, момичета.
за децата е най-добре да учат в училище, но и мерки трябва да се вземат.
та сме в положение разкрачено, хем знаем кое е най-доброто, хем не ми се вижда съвсем добро в момента...

да ви се "похваля", колегата е сменил подхода - вече не смърка. сега кашля: излиза, пуши, връща се, спира на вратата и мощно се изкашля. от звуковата вълна ушната ми кал се мести чак в другото ми ухо.
чак след това отива на бюрцето си и започва нещо да яде.
сега са солети.
рупа куту змей, а аз се опитвам да възстановя слуха си. със самолет съм пътувала, планини сме изкачвали, такова заглухване на ушите не съм имала.
но като усетих земетресението и му казах, че се тресем имах половин час почивка - избяга да провери дали ще се евакуираме. Simple Smile

# 2 113
То и моето не ходи на лафка...носи си кроасан във вътрешния джоб ...

Извинявай, не исках да съм груба, просто ти посочих причината поради които спряха гимназистите. Тя междувпрочем отдавна се върти из телевизиите и т.н. Както и рефренът, че най-малките не трябва да се спират до последно от училище...причините също са известни, да не ги повтарям.

# 2 114
не че нещо, ама лаФка фалира. Wink

Общи условия

Активация на акаунт