Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 312
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 2 115
Тете, нещо ново ли се чува за ДО или просто се сети?

Ай стига вече с това ДО. Който го е страх, да си поема отговорност пред детето и да го спира - има ДО по желание, има и самостоятелна форма. Слушах днес нашата школа, която мина ДО. Хайде нет-а правеше проблем. Ама след всяко изхвърляне трябваше да чакаме учителката да я вкара отново в стаята. Първия път почакахме около 30 мин., защото учителката я нямало пред лаптопа, говорела от друго място. После учителката изчезна от стаята, а половината време се чуваше накъсано, защото цитирам - така било в България. Щерката вече точеше мобилни данни, та не беше от нашия нет. Това по БЕЛ. По Математика пак минахме с едно изхвърляне от стаята, а коментарите към госпожата да смъкне листа със задачите, за да се виждат, спрях да ги броя. А разсейването, защото си е вкъщи, да не го споменавам. И това ще е втора поредна година. Резултатите от миналата ги видяхме на входните нива. И без това сме на дъното на всякакви класации за качество на образованието, пак ние първо от децата в училище ще започнем с твърдите мерки.

# 2 116
  • София
Сега го четох Баце, каза децата в училище!

# 2 117
Нищо не ща да чувам аз. Не ща да слушам..писнА ми. Аз съм толкова търпелива принципно, ама не ща бе, не ща едно и също да слушам....да не съм дебил....Joy
 Цифри ще ми съобщават ката заран. Ква е тая числофрения ?!?

На Малдивите ще избягам. Там как е пУложението с короната, знаете ли?

Изнервих се.... и зазобах Мистик и ся утре ще ми плюЙ в кафето сигур....
Няма пия кафе утре. На чай ще съм тогаз...

# 2 118
  • Пловдив
ЛаФка е нарицателно за всички бутки и павильончета Simple Smile

Не се караме, де...само си разсъждаваме...

п.п. Ох, ма Тетоооо...Laughing Kissing Face ся та дочетох...
Ам то чая по ти приляга...нал казах, че Аристократите чай с млякце пийват Wink

п.п.2- И аз не слушам...новините у нас са забранени!

# 2 119
Тето, викаш отмъщението на кафеджийката 🤣
Аз си спрях детето от училище.  Мерките там са нула. Остава дневния център, там поне имам повече поглед, а и успях да се преборя за спазване на мерки. Ако се с кофти още положението, спирам го изцяло. Добро, лошо... това е, а и той предпочита у дома. Едно, че се притеснявам за здравето, второ работата /няма кой да ме замести/, отделно и в 90% от времето сме сами с детето, та и един хляб, няма кой да ни вземе. Да сме здрави всички и да не се налага!

# 2 120
Кротева, къде се губиш...гърбината как е?

Аз да споделя, че направо се ужасявам, че идват почивни дни. Заради таблета. Трябва да му го огранича до час-два на ден заради очите, а не успявам за сега и се провалям.  И утре нито мога да наготвя, нито да изчистя, нито нищо, защото в момента в който изляза от стаята му, и се лепва на таблета. Говоря, говоря, говоря и пак говоря. Опитвам се да го занимавам, онази вечер играхме на бесеница, обаче то е за час. Цял ден да съм покрай него, да го държа за ръчичка и да го бавя, не ми се вижда приемливо нито за него, нито за мен.
Знам че грешката е в мен - че допуснах да се стигне до тук.
Не бягам от отговорност - ето утре ще го изведа навън, нищо че не обичам. Обаче кой и кога ще наготви? Айде чистенето да го оставим-не съм маниак там. Обаче готвенето - последната седмица вечерям филия хляб със салам, просто защото не ми остава време да си врътна едни кюфтета. Защото бавя детето. Разсейвам го за да не е на таблета. И изобщо не знам как да продължавам.
Освен като заспи довечера, да прибера таблета и да не го вадя изобщо.
първо си мислех, че това не е добър вареиант, но всъщност аз друг не виждам. Мисля мисля и ми идва да почна да си удрям главата в стената...дълго да я удрям.

# 2 121
  • Пловдив
Тета, а днес като е при баба си носи ли таблета?

# 2 122
Тете, 'дигаш таблета след уреченото време и да се занимава, както иска. Ако разчиташ, че ще отвикне, защото го забавляваш, ще останеш разочарована. Или скриваш зарядното и да има право на едно зареждане на ден. Или инсталирай нещо за родителски контрол.

# 2 123
Тета, аз бих прибрала таблета.

# 2 124
Тета, а днес като е при баба си носи ли таблета?
Стана в 6.30 и до 7.30 беше на таблета.
После 15 мин.се разпровяхме на вратата. Аз-нама да вземаш таблета. Той го стиска и го пъха в раницата. Аз го вадя и говоря..то пак така. 5-6 пъти. Накрая баща му как не го наби направо...и тръгнахме.😩

# 2 125
Спирай интернета. Казваш, че са го спрели и толкоз. Или крий зарядното, знам ли.

# 2 126
  • sf
Днес wizzair имат 50% намаление, а аз вчера купих. Егати каръка съм, чувствам се прецакана!

# 2 127
  • Пловдив
Тета, да...зор е, ама твоят е още малък.Излъжи го с нещо...дали нет спрял, дали нещо друго.
И аз нямам точна формула...моят също кибичи там. Head Band Сега и с всички уроци пак блее в компа...абе...очи и глава-компот! Вечер му казвам, че има само час игра...ама познай дали го спазва.Баща му все го защитава и се разправяме също.Моят иска па и до 12 вечерта да цъкал Rage А бой, де?!?

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 20:07 от mystic woman

# 2 128
Ами не знам...ма не ми се прибира вкъщи направо.

# 2 129
Пратих недовършения за кафе и кори, че баничка искал за закуска.  О*Рахал! О*Рахал! 🤯🥳🤣😂

Общи условия

Активация на акаунт