Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 297
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Euskal Herria
Троша нерви с едни врати... нищо не ми се яде сега. То е и рано, де, поне за нас.
Хубаво време имахме днес, разходихме се добре с кучето:

# 2 146
  • Пловдив
При нас вятър брули цял ден...
И земетресение имало, ам не съм разбрала.

# 2 147
Ааааааа, чета и рИва!!!!
Няма да сядам и да отварям темата преди да съм вечеряла! Какви хора сте направо не знам. Капаха ми лигите, кахпаха, забърсвам ги и отивам в Сирос на гости, че това е последният пост с пиене и еДене, който видях.
Милият Горанич, много се е прецакал , жал ми е за него - момента в който осъзнае как се е подредил ще е много тежък. Аз тази сутрин излитайки за работа поръчах на дететето да си реши задачите за урока по математика/частен/, той само 4 задачи е решил, другото време е цъкал, цъкал......, много пъти думата - на компа, на таблета и на телефона... Засега няма проблем със зрението, но ключовата дума тук е засега.

# 2 148
  • софия
И аз не съм усетила земетресението. И по-добре,защото имам огромна фобия от земетресения. Преди малко гледах по новините кадри как са се сринали сгради в Турция. Ужасно.

# 2 149
  • София
Оф, колегата е отрицателен и тоя път се размина 🤣

# 2 150
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и като във вица "В Русия съм, в Русия съм...", но ние сме в България.
Simple Smile а змея решава ли, решава. Simple Smile Simple Smile
видя ме след работа и реши да демонстрира, че не е играл целия ден, а нещо е свършил. Wink

усети се земетресението яко. офисът ен а третия етаж, но яко друсна. и мноооого дълго.
и колегата побегна да пита дали ще се евакуираме. Simple Smile

# 2 151
Стигнах до някъде и така се разхилих,че на Тета кафе нося,да се оправя ка ще,да не пили!

Врътнах през пет реда и...Тето,ограничението няма да оправи зрението.Само зор шашавиш и детето и себе си.Остави го да занесе пустия таблет! Млъквам!
Гърбината ми е добре,и отивам утре на кОпон! Се от нещо ще се мре,а аз нали съм убедена някак си,че в предишния си живот съм била руска циганка,та още девет живота ще тормозя околните!
Добър вечер!

Добри,в твоя синковец видях себе си!

# 2 152
  • Пловдив
Кроте..нищо не разбрах, ам...добра да е вечерта! Simple Smile

Сега да питам, че спорим...ако лекарство е предписано така: по 1/2т на всеки 4-ти ден, т.е 1т на 8 дни. Та ..взема се в петък 1/2т...следващото кога е? Понеделник или вторник е сл.доза?

# 2 153
Мистик,кое не разбра?

# 2 154
  • Пловдив
Мистик,кое не разбра?
началото, ама пак прочетох и сванАх Simple Smile Сори.

# 2 155
Абе,аз бавно пиша,щото не скивам,ама... чай пак да се прочета.

# 2 156
Сега да питам, че спорим...ако лекарство е предписано така: по 1/2т на всеки 4-ти ден, т.е 1т на 8 дни. Та ..взема се в петък 1/2т...следващото кога е? Понеделник или вторник е сл.доза?
Понеделник

# 2 157
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Понеделник

май не. вторник се пада

петък 1/2
събота
неделя
понеделник
вторник 1/2
сряда
четвъртък
петък
до тук са осем дена и една таблетка и се започва отначало:
събота 1/2
... сряда 1/2
...
... неделя 1/2
...четвърътк

# 2 158
Гутен съботен сабахлен, бамбини!! Работната булка скочи в 5 чИса да сЪ кипри за работа, ся смучи кайвето и след час се понася до гарата и отива да се труди!
Вчера бучнаха климатът, еми рай е, топличко ми й ся!!! Цял ден духаше вятър, требе с паве в джоба да се движиш.... и кат се прибрах.... кеф... топличко навред, дори и в банята!!!
Който почива, да почива и заради мен!!! Който работи, лек му ден!!

# 2 159
О*Рахал ли да пиша или стандартното ДобрЮтро? Дари, много се смях с твоя автокорект. От три дни не мога да ви настигна.
Снощи си легнах в 8… днес съм ранобудна, нищо, че е събота. Дано не вали днес и да утихне вятъра, че много духаше вчера.

Добро утро!
Едва станах тая утрин.
Добри, без претенции да разбирам, но съм доволна от ЦКБ. Единствената ми забележка е ниския лимит за теглене от АТМ - 400 лв.
Това се оправя в клон на банката. И аз съм при тях. Отиваш и им казваш на каква сума искаш да ти променят лимита. До 4 000 няма проблем, трябва само да ти го зададат. Аз си бях променила и лимита за безконтактно плащане. Да иска ПИН за всяко плащане над 25 лева, а не както е по подразбиране, 100 лева.

Общи условия

Активация на акаунт