Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 288
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 2 160
Добро утро! Пия кафето и подхващам баниците.
На работещите, лек ден!
Надявах се на слънце, ама не би.

# 2 161
Добрутро.

За лекарствата - аз винаги питам педиатъра да ми напише на рецептата колко дни се взема, как точно...например капки за нос като изпише , питам Х капки в едната ноздра и Х в другата или как. Защото първият път като се прибрах така с рецепта и се пулих и тълкувах. От тогава - питам и записвам.
Мистик..звъннете и попитайте. Не е срамно да се пита ☺

# 2 162
  • София
Добро утро,мм отиде на работа ,децата спят,с аз се пуля тука.И кафето ми свършило,трябва да ида да си купя.

Веси лека работа.

# 2 163
Добро утро!! Мъжете спят , а аз правя палачинки.
Честит рожден Ден на малките хелуинчета, които празнуват днес! Да са здрави и гордост за родителите си!!

# 2 164
  • София
Малката на Ени е днес и  ако има други живи и здрави.
Ще се напъвам до магазина,пие ми се кафе,а май няма да спя.

# 2 165
Честита рожденичка Simple Smile

Добрютро и О*Рахал! Не спах добре, главата ми е на мътеница от сънища и реалност. Нищо не ми се подхваща днес, а няма начин... Мързи ме и кафе да си направя.

# 2 166
  • софия
Добро утрооо 🌸 Аз съм ранобудна тази сутрин. Вече съм направила кафето и съм се паркирала с него на тераската. Хладничко е тук.

# 2 167
Дари..тъй ще те запомня с тая тераска 😊 сладурка.
Намятай нещо дебелшко...че лошо да си болен.

ЧРД на Синеочка !! Да расте усмихнато и щастливо дете! Честито и на мама й!!!

# 2 168
Добро утро!
Честит празник на Синеочка! Много подаръци и изненади да има днес за нея. Безгрижно детство и пожелавам!
Мойто Хелуинче за късмет точно днес е с температура.
Почерпете се виртуално, момичета!

# 2 169
Двечки ли са рожденичетата? Честити да са! Sunnyhobi, да минава бързо тази температура! Понякога децата вдигат и от вълнение.
     Направих си и аз кафе. Чучнала съм се до радиатора, открехнала съм прозореца и зяпам към голата откъм саксийки с цветя тераса. Само здравеца е навън в една кашпа. Чудя се дали и него да прибера на стълбите.

# 2 170
Да са живи и здрави малките Хелоуинчета!

Съни, ама много обичат да вдигат температура я в петък вечер, я в събота. Май на всички хлапета това им е запазена марка. Заради това и до ден днешен поддържам един огромен несесер, пълен с какви ли не лекарства и мазила за бърза реакция, нищо че вече са големи. Бързо да се оправя дребосъчка!

# 2 171
ЧРД и на дечко на Съни!! Да оздравява бързо и усмивката да не слиза от лицето й!!!

# 2 172
  • София
Съни,жива и здрава и твоята кукла.
Завлякох се за кафе,направих,пия и ви чета.

# 2 173
  • Пловдив
Добро съботно! Simple Smile

Честити ни малки рожденици! Да са здрави и весели!

Веси, честит климатик...аз още не съм го пуснала на топло Simple Smile

Тета, абе ... корекция имах на предписанието и то по вайбър, та...реших че ми е ясно, ама мм нал е всезнайко-спори. Та тъй...

Добри, мерси!

# 2 174
Честит празник на малкото Ени и малкото Съни! Да растсат здрави и щасливи! Heart

Общи условия

Активация на акаунт