Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 288
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 2 175
Да са честити, живи и здрави малките рожденички!

Бонус точки взимат децата при разболяване петък вечер. А ако е преди или по време на дълги почивни дни и празници, минават в следващото ниво.

# 2 176
И почти винаги се разболяват около рождените си дни.

# 2 177
Добро утро!
Мерси за пожеланията. 🤗❤

Съни,да е живо и здраво и твоето хелоуинче и бързичко да преборите температурата. 🤗🥰🌺
Моето му стана навик да се буди в 4-5-6 и да реве тихичко. Ставам аз,пипам веднага за темп. Няма,питам я защо плаче,днес ми вика щото искам да ставам. Ама как ще ставаш в 5 и нещо?! Искам при теб да се гушкам. Какво й става не знам. 😂 Глезана!
Хубав ден на всички! 🤗❤

# 2 178
  • София
Да разбирам Попи,че сме включени в Кеш Бек програма?

# 2 179
  • Сф
Съни, чрд на детето, бързо да оздравява!
Пийк, пак си се разготвила гледам.Аз правя палачинки за детето само и то рядко, вече сама си ги прави! Но то още си яде от питката Simple Smile , взе си кренвиршчета и доматки.Добре си хапва.Гледам вчера на папката по английски  - I love English and food. Викам, ама ти знаеш ли какво си написала?- Да, бе мамо- много обичам храна! Rolling Eyes
ММ на работа, слава богу, довечера сме на гости, а аз метнах една леща от вратата и съм С В О Б О Д Н А!
Малкото ще се гласи за Хелоуин , после  е на математика и аз предусещам прекрасен следобед пред тв (имам и шоколад)-хваля се
Лек и спорен ден на всички!

# 2 180
Мид, де да знам, досега само осезаемо давам при разболяване в почивен ден, кеш не се е случвало да ми върнат. Joy

# 2 181
  • Пловдив
Аз чакам катмите да втасат...мм отива на работа, а мен ме чака читене Head Band Че и да готвя...

# 2 182
Ено..ми гушкай я тая кукла.
Аз пък много го гушам моя..то затуй сигурно ми се е качил и на главата, ама гушам си го аз...

Тъй..кое е кафето без плюнка ? 😄

Навън е студенко. Ама поне няма вятър..поне тъй видя през неособено чистите джамове...ще излизаме към 10....

# 2 183
  • Пловдив
Тъкмо чаках да питаш Stuck Out Tongue Winking Eye
Та...третото от лЕво на дЕсно...заповядай!

# 2 184
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
придърпах две парчета от ягодовата, кръглото кафе, малко бАмбоне и се свих в ъгъла.
не ми е ден днес. правя едни сиренки, ще ги ядат докато свършат и това е...
лавче,  за едно домашно Горинич беше написал: "искам световен мир и пържени кюфтенца за вечеря."
бях го снимала и когато ми станеше криво си го гледах.
Simple Smile

# 2 185
Шъ заповядам...ма първо ти отпий да видя 😆
Чакай...корона има - отсипи от твойто и отпий..тогаз аз от мойто ...😅

# 2 186
Добро съботно! Simple Smile

Честити ни малки рожденици! Да са здрави и весели!
Аууу, дъщеря ми много харесва точно такива чаши за кафе!
Метнете някой и друг линк, ако знаете от къде мога да намеря. Или магазин в София Simple Smile Бих искала да я изненадам за Коледа!

# 2 187
  • Пловдив
Joy
Изпих, го...споко..мож да сърбаш Wink

# 2 188
Добро утро!
Чета ви понякога. Relaxed Ако не възразявате, да се включвам малко? Simple Smile
Ени, проблеми с градината да няма малкото? Ние имахме скоро една драма там, дано да отмина. Simple Smile

# 2 189
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Добро съботно! Simple Smile

Честити ни малки рожденици! Да са здрави и весели!
Аууу, дъщеря ми много харесва точно такива чаши за кафе!
Метнете някой и друг линк, ако знаете от къде мога да намеря. Или магазин в София Simple Smile Бих искала да я изненадам за Коледа!

https://www.emag.bg/search/%D1%87%D0%B0%D1%88%D0%B8+%D0%B7%D0%B0 … D0%BA%D0%BB%D0%BE

http://dolcecasa.bg/product-category/%d0%ba%d0%b0%d1%84%d0%b5-%d … 0%b0%d1%88%d0%b8/

тук са по-красиви финансово
http://jumbo-online.bg/za-kukhnyata/3641-Stkleni-casi-za-kafe-s- … t-2br-R52070.html

Общи условия

Активация на акаунт