Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 282
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 2 190
Добро утро!
Станах късно и се чувствам като махмурлия 🙄

Честит рожден ден на дечицата на Ени и Съни. Да са им здрави, да им пълнят душите и къщите със смях и онези сладки детски въпросчета.
Почерпих се от съблазните шоколадови. Мерси! И от кафето на Мистик отпих ☺
И мнооого се посмях с това
Бонус точки взимат децата при разболяване петък вечер. А ако е преди или по време на дълги почивни дни и празници, минават в следващото ниво.
Моите и двете условия изпълняваха за 6 😤

Кло, абсолютно права си за лимита за теглене от ЦКБ! Аз не съм се изразила точно. Значи мога да тегля наведнъж само 400 лв. Тоест, ако искам да изтегля 1600, трябва 4 пъти да повтарям процедурата с вкарването на карта, пин и прочие. И зад мен формирам хубава опашка от хора, не винаги търпеливи 😏
Питала съм, не искат да вдигнат сумата на 800 лв, както например е при ПИБ.

# 2 191
Лори,разбира се,че можеш! Видях аз,че лайкваш и мислех да те “поканя” при нас,ама викам да не нахалствам. 😄🤗
Не ми е известно да има проблеми,харесва й,не плаче сутрин като влиза. Просто някакъв период явно.
Тет,едва ли има по-гушкано чавенце,мачкам я много,до като позволява,ама нали разбираш,че в 4 сутринта ич не ми е до гушкане. При нас не мога да я взема,щото баща й ще я смачка,ако е между нас,а ако е в края ще падне. Всяка вечер заспива при нас и я пренасям в нейното легло,ама вече си е голяма и малко зор вида. 😆 Ще мине и това,няма начин. 🤗

# 2 192
Здрави, щастливи и усмихнати да са малките рожденици! Heart А майките им да слагат софрите за форума Laughing
Мъжете спят, пуберката учи, аз зъзаникам на терасата и се радвам че от мързел не се умира.
И да се похваля, на ММ поне му се наклониха чакрите в моя полза Joy Ще се изнасяме пролетта, ама до тогава има хиляди неща да се свършат.

# 2 193
Къде ще се изнасяте, Балонче?

# 2 194
Добро утро, да са живи и здрави малките бонбонки! Весели игри, малко бели и много щастливо детство им пожелавам!
Малкото Съни да сваля температурата и да е добре, на рожденниците не им се позволява да се разболяват.
Тук е облачно и студено, а аз туршия ще правя. Само при мисълта, че имам да мия и режа зеленчуци и ме втриса, а зеленчука вече е купен. И рецептата за маринатата още не съм решила коя да е. Не ми се слагат разни аспирини и други химии/някои слагат бензоат/. Цветята трябва да внеса, едно малко каче имам ще го измия да е готово - тази година ще сложа 4 зелки, че миналата така и не харесах ни едно купешко кисело зеле, а сърмички обичам. Още нямаме парно. Само с един конвектор съм, другия изгоря. И още много мога да се оплаквам, но стига съм мрънкала.

# 2 195
Добро утро!
Чета ви понякога. Relaxed Ако не възразявате, да се включвам малко? Simple Smile
Лори, присъединявай се към най-свежата тема във форума и най-забавните момичета ☺ Безкрайно ме кефят хора, които могат да се шегуват и с неволите.

Балонче, радвам се на добрите ти новини. Я сподели чалъм за наклоняване на чакри. Да не взема да ги счупя при опит за накланяне 😉

# 2 196
Аз се сещам за едни лопати и багажници,по-хубав начин не съм намерила. 😂😂😂

# 2 197
Сирос, вероятно в нашата къща, извън големото градО, ако успеем по някакъв начин да я направим функционална за нас, ако не ще купуваме нещо.
Елиф, наклониха ги други хора, аз само лекичко помогнах. Innocent Иначе тиганЯ и лопатата знам аз. Ама напоследък съм на принципа трай си и само подсказвай лекичко пътя.
Ени, точилката къде я пропусна Laughing

# 2 198
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро! Честит рожден ден на дечицата. Да са здравички и палави!
Събота сутрин - палачинка сутрин. Онзи ден купих нов тиган за палачинки, стария се изкриви, и просто беше неизбежно да се ползва. Детето спа до 8 часа, аз също, повече не ми дава Grinning

# 2 199
Балонче, тъй, тъй.
Винаги можеш да се обърнеш и към непреходния исторически опит: "Со кротце, со благо и со малко кютек" 😃

# 2 200
Дървото пропущихте. По - дебело.
Балонче, радвам се! И аз искам къща, като гледам, че май ще повторим пролетния сценарий и ми става лошо.

# 2 201
  • Пловдив
Аз па няма на къде да се изнасям...искам в по-голямо жилище, къща с двор и веранда ...ам кат гледам ще е в друг живот!

# 2 202
Весел празник на малките принцеси! Здрави да са,да правят бели!
Бебе Съни,да се оправя бързо!
Пътуваме ние.
Добър ден!

# 2 203
Честит празник на малките сладурчета, да са много здрави и палави ❤
Ние с малкото подпукахме тортата рано рано, притеснявам се да не се развали 😄
След малко ще слезем малко на площадката. Вчера поне изчистих, днеска една сушилня и някоя манджа евентуално.
Весела събота, лейдис 💋

# 2 204
  • София
Големият излезе с приятели,аз отивам да пазарувам с Ена

Ние сме решили да си купим яхта и там ще живеем.

Общи условия

Активация на акаунт