Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 265
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 2 205
Наши близки се самоизолираха заради температура на член от семейството. Ще сме на тяхно разположение при нужда.

# 2 206
  • София
О`Рахал, мацки!

Съботно ми е, а съм на работа целия уикенд.

Честити да са рожденичките днес! Моята щерка би им завидяла, ако разбере, че са родени на тази дата. Много обича Хелоуин.

Писна ми да изглеждам тъпа, защото спазвам правилата. Не говоря само за правилата около ковид, а правилата по принцип за всичко, включително в работата където е последното ми ядосване. Защо в един момент тези, които карат през просото излизат по-добрите, а другите, които спазват правилата са смотаняци?

С този О`Рахал хвърлих в чуденка колега от друг офис в сградата, в която работя. Разминахме се сутринта по коридора, а аз точно бях почнала да чета темата преди това. И без да се усетя отговорих на поздрава му с "О`рахал". Той мига насреща ми и вика " Не-не, аз съм М. Този Рашал не го познавам. В офисите или в магазина работи?".
Не му обяснявах, че още по-сложно щеше да стане. Само се засмях и му се извиних. Laughing

# 2 207
Хах Панде! О*Рахал Joy

# 2 208
Аз имам такива чаши от лидл..по 2 в комплект ги продаваха. Пускаха и без дръжки. И с дръжки.

# 2 209
О и аз много ги харесвам. Ако пускат в Лидл ще тормозя някоя от вас да ми купи и да прати,че нямаме ние Лидл. 😆

# 2 210
  • sf
Уф, че ми е сдухано! Ще почивам три дни, а нямам пари да мръднем нанякъде с хлапето. Много тегав финансово месец, а май все такива се очакват. 😕

# 2 211

Попътно.

# 2 212
Да са честити рождениците и мамите им! Heart От здраве да не се отърват! Flowers Four Leaf Clover
Kissing Heart

# 2 213
  • Somewhere in the World
Честит празник на малките Хелоинчета! Здрави , палави и щастливи да са !
Не можах да спя добре, влияе ми пълнолунието и сборно имам 4 часа сън.
Станах в 6, ушитах, изчистих, измих банята и след малко отивам по улиците. Имам нужда да бъда сама, да взема някои дребни неща дето все отлагам...
Айде хубав ден- при мен изгря слънце.

# 2 214
  • France
ЧРД на малките Хелоуинчета. Да са живи и здрави и да слушат мамите им. Kissing Heart

# 2 215
  • Euskal Herria
Здрави да са днешните рожденици!
Хубав ден, момичета!

# 2 216
Кротева..къде пътуваш..при мен ли идеш? Да имаш НАпредвид че съм навън аз...ама скоро се прибирам де 😄

Вали при нас. Джапаме обаче ние.

# 2 217
У наше село го духа яко и е ладно!, 😀😀😀

# 2 218
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
о'рахал на всинца ви!
приготвихте ли бАмбоните?

Аз си облякох денонощничката и се сетих за таласъмите и призраците, дето ще дойдат да ни плашат. 
Аматьори! Само ще им се явна и ще забравят и за бАмбоне и за пакости.
сериозно. вие ми се свят. ама мноооого. ще полегна, дано се размине. Sad

# 2 219
И аз съм по пижама, ама работя. Бамбината се намаза като вампир и хукна да обикаля квартала с приятелки, намацотени като нея. О*Рахал и от мене.

Общи условия

Активация на акаунт