Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 65 986
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 2 235
Я се гримирВайте и маскирВайте бързо, па аз ще ви дойда на гости, да ви уплаша и без грим Trollface Да приготвите лакомства, ако ме разбирате Smile

# 2 236
Ъъъ, аз малко отзад напред почнах. Муцам лакомства. ГримирВането, друг път.

# 2 237
Не сЪ обяснявай, приготви се, че идвам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 238
Без вино да не идваш!

# 2 239
Ние имаме фенер от мъжът ми и ще се облекат ама за вкъщи

# 2 240
кротик, не мога да се отърва от усещането, че това съм го виждала. Simple Smile

Добри,Трявна е това.

# 2 241
  • sf
Не знам Меркурий ли е, Перкурий ли е , ама... заболя ме зъб, по-скоро челюстта около остатъците на един, дето е за вадене. Хубавото е, че не мога да ям. 🤣
И ми дойде. Но поне пуснаха парното и ми е топличко. БНД ме нерви. Не съм била готвела на детето. За него ако не се въртят тави и тенджери за по една седмица манджа не е готвене. И едно време за това се карахме. Не проумява, че прясно сготвеното от сорта на салата, яйца/месо/риба е по-полезно от тридневна яхния боб или картофи. Ей полудявам!

# 2 242
Значи, Донси, по критериите на бившия ти аз не готвя. Така и не успях да разбера защо много хора не броят салата с печена мръвка за готвене. Сигурно си мислят, че месото само скача в тавата, а зеленчуците сами се режат на салата.

# 2 243
Размазах се - таз туршия ми излезе през носа - цял ден мия и кълцам зеленчук, накрая натъпках всичко в 3 трилитрови и един 1,5 литра буркан. Двата  трилитрови не можах да ги затворя добре. Бясна съм. Капачката не хваща, защото външния ръб на стъклото, там където трябва да се захване капачката, поддава и се руши. Само ще ги клатя, няма да ги обръщам. Каквото стане. След като приключих с туршията, сготвих, изчистих, напазарувах и една пералня пуснах. Стига толкоз, изпълних плана за петилетката. Утре само почивка. Купих бонбони, да не ставам за резил, ако минат деца, но моето няма никъде да ходи. В града ни броят на заболелите расте с ударни темпове, хич не е сега времето да се щъка с повод и без повод. Оказва се, че по две отделни линии съм контактна на контактни, докато изобщо науча тази вест са минали 7 дни, колко още да тракам зъбака. Rolling Eyes

# 2 244
  • София
Според мен в един момент всички сме (били ) контактни на контактни без да разберем дори. Спрях да се паникьосвам вече. Надявам се да ни подмине, но човек от съдбата си не може да избяга. Старая се да спазвам мерките. Детето също е научено и ги спазва. Останалото е Божа работа.

Баща й идва да я види в четвъртък. Ходихме заедно да й купува ботуши. После я почерпи с някакви пакетирани боклуци. И през ум не му минава , че е редно детето първо да си почисти/дезинфекцира ръцете след като до преди минути е пипало обувки в съседния магазин. Детето каза, че трябва преди яденето да си почисти/дезинфекцира ръцете , а той пита "защо".
Останалото слагам в скрит текст, че си излях душата пред вас. Не го планирах, но някак така ми се изля от пръстите.  Който не иска, да не чете.
Скрит текст:
Същият този баща лятото беше в леко недоумение защо не му заведох детето. Ми как да я заведа. Той лятото кара такси по морето. Всякакви хора вози. Видях го колко спазва мерките.
Срещата му в четвъртък с детето беше точно 30 минути + още токова в колата отиване и връщане до/от МОЛа. Вижда я няколко пъти в годината. През цялото време даваше зор, че го чакали приятели да им помага да пренасят багаж. Пред детето нищо не му казах, но ми идваше да го убия. Винаги приятелите му са били по-важни от детето. Преди това бяха по-важни от мен. И този човек мрънка, че съм го напуснала несправедливо. Детето после цяла вечер гушка вкъщи едно зайче, което баща й й донесе. Disappointed Бебешка играчка е зайчето, тя вече не играе с такива, но това си го обича, защото е от бащата, който все няма време за нея. Disappointed А тя не иска играчки. Иска да й обърне внимание. Знаете ли как само му се зарадва когато го видя, че я чака с мен пред училището. Отиде да се похвали на съученичките си, че "тати е дошъл ". На мен сълзите ми текнаха и се обърнах да не ми види някой. После този баща я изрита от деня си точно след 60 минути. Sob Мразя го, момичета. Знам, че е лошо да го помисля дори, но в онзи момент осъзнах, че наистина го мразя. И не мога да си простя, че избрах него за баща на детето ми. Но той не беше такъв преди да забременея. После се показа що за стока е. И други страни си показа, но сега това с детето ме мъчи.

# 2 245
Оф, тоя е за лопата. Пандич,  🤗 гледай си детето и хич не го мисли този. На твое място бих предпочела още по - редки срещи. Дете на разведени родители съм.

# 2 246
  • Пловдив
Панде, едно гуш от мен! Kissing Heart

# 2 247
Ох, Панди, милото детенце 😪

# 2 248
  • София
Благодаря за подкрепата, момичета!
Аз заради детето все още подържам контакт. Тя вече на моменти се усеща, че той все я пренебрегва. Но не искам да го формулирам аз пред нея като мисъл. Сама ще разбере що за стока е той и сама ще прецени дали и колко често да го вижда. На този етап му се радва и не ги спирам да се виждат.

# 2 249
Аз ходих..ма не на Хелуин..ми на събрание на входа. Нагнездиха ме за касиер 😨😨 Ба..пр@еб@х се ми се чини...ма кот такоа 😄

Мистик...ми то само кайма..що да е рядко. И крема сиренето. Карай...сгъвай там и ръгай в тавата.
Аз иначе правих от простите пълнени чушки..де ще пека и беля..мързел съм. Обаче чудни са станали..га не ме мързи, съм можела значи да готвя...туй се вика сам себе си да изненадаш приятно Joy

Кроте...кво чиниш в Трявна? Сбирка ли има?

Общи условия

Активация на акаунт