Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 401
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 1 845
Демич, мой да ма"ме и от гювечета, нема проблем!!!

# 1 846
  • Пловдив
Тета, да ни съ закачиха тез бодли в комарника, а? Grinning
Такова...да не станат зян, не че нещо...

# 1 847
  • France
Мммм, Ями Мами, това много вкусно звучи, мммм, лиги ми потекоха.

Да ревна на вашите рамена, тук почти официално ни карантинираха вече Cry Не искам да раждам сама Cold Sweat

# 1 848
  • Пловдив
Фил..къде сте вие?

# 1 849
  • France
Във Франция

# 1 850
Споко, Фил, в България почти никой не ражда с мъжа си, пък все се раждат бебетата. Предполагам, че за него страдаш, едва ли ще раждаш без медицински персонал.

На второто раждане много исках ММ да присъства. Но като бях в четвърти месец пое ангажимент за 20 дни преди термина ми в друг град. Хем го предупредих, че тогава ще родя, той ми се смя. Е, познай кой ме закара през нощта в болницата, остана до 7 сутринта, поспа и тръгна на 150км от мен. Нарочно съм го била направила ми чуха ушите.

# 1 851
Въобще не съобразих, че бременни жени четат. Извинявам се, ще изтрия.
 Съжалявам, че и вас ви затвориха.  

Всичко ще е наред, даже може да ти е по- спокойно, че не трябва да търсите човек да гледа голямото дете като тръгне раждането, а баща му ще е там.

Нашите местни избори минаха вчера и очаквам мерките да се затегнат и тук.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 20:29 от Анонимен

# 1 852
Много скучна вечер. И с тези турски сериали, нищо интересно по тв.Само в тях няма Корона вирус да ги натръшка всичките и да свършва филма.

# 1 853
  • Пловдив
Много скучна вечер. И с тези турски сериали, нищо интересно по тв.Само в тях няма Корона вирус да ги натръшка всичките и да свършва филма.
м да...индийските също Wink
Аз си чакам филмите от 21ч. До тогава любимец 13...т.е Хорейшио. Ама с Тета ще се сбием за него. Рефер търсим.

# 1 854
  • Euskal Herria
Прибрах се. При нас има вечерен час и нашата провинция е затворена - да няма много-много движение  влизане - излизане от останалите области. Даже и между общините не е препоръчително. Няма категорични забрани, както преди и дано да е така. Чудех се одеве в магазина дали пак ще почнат да се презапасяват и дали да взема някои неща, докато все още ги има. Ама и преди за около седмица беше проблем, после всичко се нормализира.
Мога да пусна това, което последно правих, стига Филомена да не се дразни.

# 1 855
Алоуууу, кви сте вещици такива!!!
Отварям прозореца и чакам - кестени- варени, печени нема значка, течен шоколад, шоколад от магазина, таралежчета, фъстъци, и т.н.
Аз по гълъб мога да пусна канелони със спанак и извара, пържени яйца и салата от краставици и маруля.
Фил, аз без бебе съм 62, преди много години с първото дете влязох в болницата да раждам с тегло 64, след раждането ме ритнаха навън 54 кг. 10 килца излетяха, та и ти ще си така, не го мисли.
Днес изпитвах чудото - почти без запъване го декламира стихотворението. Има надежда за Ботев. В ел бележник се мъдри тройка по химия - викам ей дете, каква е тази оценка - отговора беше аз да не съм алхимик?! Бре, че отворко. Не му била важна, ааааааааа не така чадо в 7-ми клас всяка оценка ти е важна.

# 1 856
Пу първа за гълъбите! Уинд, всичкото гълъб у нас! Да не се разправяме.

# 1 857
  • Пловдив
Начи...Уинд, фащай повече гълъби, че бая народ ще се подредим Wink

Ени и Кроте да рапортуват, че ще им пишем минуси.

# 1 858
  • софия
Оставете малко и за мен де,и аз искааааам.

# 1 859
  • France
Ама хич не се притеснявайте за мен. Аз съм повече дебела от колкото бременна. С първото влязох да раждам 63 кг. Сега съм 65 и имам още 2 месеца Tired Face
Моите кестени ги препекох. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт